1/25

Μονοκατοικία βίλα ΒΟΑΚ, 715 00, Γάζι, Ροδιά, Γάζι

ΓάζιΒΟΑΚ, 715 00, Γάζι
€ 2.650.000
4 δωμάτια
195 m²
3+ μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 693372

Κωδικός ακινήτου: 693372 - Γάζι Παλαιόκαστρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 195 τ.μ. μόνο 80 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2016 και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, jacuzzi, πισίνα, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, φωτοβολταικά, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 19000 μέτρα - Τιμή: 2.650.000 €
Κωδικός ακινήτου: 693372 - Γάζι Παλαιόκαστρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Πολυτελής Βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 195 τ.μ. ΜΟΝΟ 80 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2016 και ανακαινίστηκε το 2020.

Διαθέτει:
✔Θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου
✔Θέα σε θάλασσα
✔Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα
✔Πατώματα από πλακάκι και ξύλο
✔Πόρτα θωρακισμένη
✔Εντοιχιζόμενες ντουλάπες
✔Πρόσβαση ΑΜΕΑ
✔Αποθήκη
✔Κήπο
✔Τζάκι
✔Hammam
✔Jacuzzi
✔Πισίνα
✔A/C
✔Θέρμανση ανα επίπεδο
✔Συναγερμό
✔Ηλεκτρικές συσκευές
✔Σίτες
✔Τριπλά τζάμια
✔Ηλιακό θερμοσίφωνα
✔Σκαλιά εισόδου
✔BBQ
✔Φωτοβολταικά
✔Ανοιχτωσιά
✔Εσωτερική σκάλα.

- Τιμή: 2.650.000 €


Είναι μια πολυτελής, φιλική προς το περιβάλλον βίλα 195 τ.μ., που βρίσκεται κοντά στο Ηράκλειο, την πρωτεύουσα του νησιού, σε έναν κόλπο με θέα την πόλη. Η βίλα αποτελείται από δύο επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει το κυρίως υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, το οποίο προσφέρει ευρύχωρη μπανιέρα τζακούζι, ιδανική για χαλάρωση και απόλαυση της όμορφης θέας μέσα από το παράθυρο. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η εκπληκτική θέα στον ορίζοντα και τη θάλασσα από κάθε γωνιά του υπνοδωματίου. Δύο ακόμη υπνοδωμάτια, σχεδιασμένα και επιπλωμένα ξεχωριστά, σας προσφέρουν χαλάρωση και άνεση. Το κεντρικό μπάνιο με ντους εξυπηρετεί τα επιπλέον υπνοδωμάτια.

Στο ισόγειο θα βρείτε τον πολυτελή ανοιχτό χώρο του καθιστικού και της κουζίνας με επιλεγμένους, κομψούς καναπέδες και ειδικά κατασκευασμένα έπιπλα, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη θέα και να μοιράζεστε στιγμές με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, επιτρέποντάς σας να ετοιμάσετε ό,τι επιθυμείτε για εσάς ή την παρέα σας.

Το εξωτερικό της βίλας αποτελείται από έναν όμορφο κήπο με πέτρινους τοίχους, υπαίθρια κουζίνα, μεγάλο χώρο BBQ με τραπεζαρία και εξωτερική τουαλέτα και ντους. Το μοναδικό στοιχείο, όμως, είναι η όμορφη ιδιωτική πισίνα που προσφέρει υδρομασάζ και μασάζ ποδιών με αέρα για να ολοκληρώσει την αίσθηση απομόνωσης και πολυτέλειας. Το ιδιωτικό χαμάμ θα ολοκληρώσει την καθηλωτική εμπειρία. Ο εξωτερικός χώρος είναι το μοναδικό σας σημείο για να φροντίσετε το σώμα και την ψυχή σας και να απολαύσετε το ηλιόλουστο και ζεστό κλίμα του νησιού μέρα και νύχτα. Υπάρχει επίσης ιδιωτικός, ασφαλής χώρος στάθμευσης της βίλας με είσοδο με τηλεχειριστήριο.

Η τοποθεσία της βίλας προσφέρει υπέροχη θέα στο βαθύ μπλε και ένα ειδυλλιακό περιβάλλον αρμονίας, χαλάρωσης και διακριτικής πολυτέλειας, περιτριγυρισμένο από τη φύση της Κρήτης. Η απόσταση από το κέντρο της πόλης είναι 15 χλμ. και 20 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης. Η απόσταση από το λιμάνι είναι 15 χλμ. και το ανάκτορο της Κνωσού απέχει μόλις 17 χλμ. Μερικές από τις παραδεισένιες παραλίες του νησιού βρίσκονται κοντά στην κατοικία, όπως η παραλία της Αγίας Πελαγίας και η παραλία του Μπαλί.
MICHALIS KAMPITAKIS | +302810282822 m.kampitakis@danos-melakis.gr | +306955298477
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
195 m²
Δωμάτια
4
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Όχι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά πλαίσια τριπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 2.650.000
Τιμή ανά m²
13.590 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2016
  • Κατάσταση

    Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη