1/25

Μεζονέτα 200 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
€ 1.200/μήνα
5 δωμάτια
200 m²
3 μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: 3686

Κωδικός 3686
Μεζονέτα , γωνιακή ανεξάρτητη, διατίθεται προς μίσθωση στο Πανόραμα στον οικισμό του Νόμου 751. Πολυτελούς κατασκευής , διαχρονικής αισθητικής, ένα μοντέρνο καταφύγιο με ανέσεις που υπόσχεται διαμονή 5 αστέρων. Ανεξάρτητη με μία μόνο πλευρική επαφή , αναπτύσσεται στα 3 επίπεδα , συν το υπόγειο γκαραζ. Κατασκευής του 2010 με ελάχιστη χρήση , καλύπτει 200 τ.μ. συνολικά. Αναλυτικότερα στο υπόγειο υπάρχει μια κλειστή θέση στάθμευσης , μία αποθήκη και το πλησταριό. Ανεβαίνοντας στο 1ο επίπεδο συναντάμε ένα μικρό καθιστικό ένα δωμάτιο και ένα μπάνιο. Αυτό το επίπεδο μπορεί να αυτονομηθεί και να αξιοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας. Στη συνέχεια ο 2ος όροφος με την κύρια είσοδο αποτελεί και τον κύριο χώρο δράσης για όλη την οικογένεια. Περιλαμβάνει το καθιστικό με το τζάκι , την κουζίνα η οποία διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και ένα wc επισκεπτών. Η θέα από το σαλόνι είναι απολαυστική καθώς απλώνεται στα πόδια μας ολόκληρη η πόλη . Η ζώνη νυχτός στο 3ο επίπεδο φιλοξενεί 2 πραγματικά ευρύχωρα υπνοδωμάτια με μία ντουλάπα και ένα μπάνιο. Από αυτόν τον όροφο έχουμε και την καλύτερη θέα. Προνομιακή κατοικία στην αρχή του Νόμου , με άμεση πρόσβαση στον Περιφερειακό. Διαθέτει συναγερμό και ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Υπάρχει ανελκυστήρας από το υπόγειο μέχρι τα υπνοδωμάτια , γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό καθώς δεν χρειάζεται να κουβαλήσουμε τίποτε εφόσον μόλις παρκάρουμε με ασφάλεια στο γκαράζ το ασανσερ είναι εκεί για να μας εξυπηρετήσει. Στην μεζονέτα ανήκει και ένας κήπος 100 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης που μπορεί να διαμορφωθεί σε έναν όμορφο χώρο ανάπαυσης η παιχνιδιού. Τιμή 1.200€

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Το Πανόραμα βρίσκεται ΒΑ του πολεοδομικού συστήματος της Θεσσαλονίκης και σε υψόμετρο 250 μέτρων. Απλώνεται σε έκταση 33.000 στρεμμάτων , μέσα σε δάσος με πανοραμική θέα τον θερμαικό κόλπο και τον Ολυμπο.
ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ Στο Πανόραμα υπάρχουν οι εξής γειτονιές – οικισμοί, το Παλαιό Πανόραμα, Νόμος 751, Μακεδονία ή Εφέδρων Αξιωματικών, Τοπογράφοι
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Το Πανόραμα απέχει 14 χλμ. περίπου από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ. και από τη λεωφορειακή γραμμή 60 για τις τοπικές οδούς .
ΚΛΙΜΑ Το πλούσιο φυσικό ανάγλυφο της περιοχής δημιουργεί άριστες κλιματολογικές συνθήκες . Οι επικρατούντες άνεμοι είναι κυρίως Β-ΒΔ , δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα , το οποίο χαρακτηρίζεται από δριμείς χειμώνες και δροσερά καλοκαίρια και σχεδόν μηδενική υγρασία καθ όλη τη διάρκεια του έτους.
ΑΓΟΡΑ Η αγορά του Πανοράματος είναι μικρή , με λίγα εμπορικά καταστήματα , το σύνολο των οποίων αναπτύσσεται στην οδό Κομνηνών. Την τιμητική τους βέβαια έχουν τα ζαχαροπλαστεία με τα δημοφιλή τρίγωνα του Πανοράματος.
ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Στο Πανόραμα λειτουργούν, Δημοτικό κολυμβητήριο, θερινός κινηματογράφος , βιβλιοθήκη, ωδείο, αθλητικό κέντρο με κλειστό γυμναστήριο, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και πολλά πάρκα τα οποί ανεβάζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Ενοικίαση | Επενδυτικό
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
200 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ, 1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.200/μήνα
Τιμή ανά m²
6 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2010
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη