1/17

Γκαρσονιέρα ισόγειο, Πιθάρι, Ακρωτήρι

Ακρωτήρι
€ 600/μήνα
1 δωμάτιο
52 m²
1 μπάνιο
Όροφος ΙΣ
Όχι Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2024
Περιγραφή

κωδικός: PHR0315

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο ενός πολυτελούς κτίσματος στον οικισμό Πιθάρι της δημοτικής ενότητας Ακρωτηρίου του δήμου Χανίων. Διαθέτει κοινόχρηστο κήπο με γρασίδι του οποίου ένα μεγάλο μέρος είναι στην αποκλειστική του χρήση, ενώ περιλαμβάνει και εξωτερικό χώρο μπάρμπεκιου με εντυπωσιακή θέα επάνω από τον κόλπο της Σούδας.

Το εσωτερικό είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο και περιλαμβάνει σαλονάκι με ξεχωριστή κουζίνα, ένα μπάνιο με μπανιέρα και ένα υπνοδωμάτιο. Υπάρχουν αυτόνομη υποδαπέδια θέρμανση πετρελαίου, κλιματιστικό, ηλιακός θερμοσίφωνας και πορτοπαράθυρα αλουμινίου με σήτες και διπλά τζάμια. Στην τιμή του ενοικίου συμπεριλαμβάνονται το δίκτυο internet, το νερό ύδρευσης και τα κοινόχρηστα.

Η περιοχή είναι αραιά δομημένη και έχει πολύ πράσινο και υψηλή οικιστική και τουριστική ζήτηση. Στο κέντρο των Κουνουπιδιανών, το οποίο απέχει περίπου 3 km από το ακίνητο, θα βρείτε σχολεία όλων των βαθμίδων, μεγάλα σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, εστιατόρια και κάθε είδους καταστήματα και υπηρεσίες. Στα 5 λεπτά οδήγησης βρίσκεται η παραλία του Καλαθά, η οποία είναι οργανωμένη, έχει άμμο και καθαρά νερά. Το σημείο είναι ιδανικό, αν θέλετε να μείνετε σε μία πολυτελή γειτονιά λίγο έξω από την πόλη.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
52 m²
Δωμάτια
1
Υπνοδωμάτια
1
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 600/μήνα
Τιμή ανά m²
12 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Ε

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+14 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη