Κουζίνα
Ασανσέρ
Ασανσέρ
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
W.C
W.C
Ασανσέρ
Ασανσέρ
W.C
1/21
Ασανσέρ

Δυάρι Μερκουρίου, 546 46, Θεσσαλονίκη, Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος - Ντεπώ, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΜερκουρίου, 546 46, Θεσσαλονίκη
€ 188.000
2 δωμάτια
69 m²
1 μπάνιο
Όροφος 1
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 1005-11178


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 1005-11178
Πρόκειται για ένα πολυτελές διαμέρισμα στον 1ο όροφο μιας υπερυψωμένης και άριστα διατηρημένης οικογενειακής οικοδομής, το οποίο προσφέρει την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια. Βρίσκεται σε μια ήσυχη και πράσινη περιοχή, μόλις 400 μέτρα από τη στάση του μετρό στη Βούλγαρη, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, αυτόνομη σύνδεση φυσικού αερίου, καθώς και κλιματισμό για την ιδανική θερμοκρασία όλο το χρόνο. Η φωτιστική ατμόσφαιρα ενισχύεται με κρυφό φωτισμό και ροοστάτες, ενώ τα ηλεκτρικά παντζούρια και οι νέες τέντες προσφέρουν επιπλέον άνεση. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με σύστημα συναγερμού για αυξημένη ασφάλεια.Η κουζίνα και ο χώρος της σάλας συνδυάζονται σε ένα ευρύχωρο ενιαίο χώρο, ιδανικό για καθημερινή ζωή και φιλοξενία. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές κορυφαίας ποιότητας από την BOSS, όπως πλυντήριο πιάτων 60εκ, πλυντήριο-στεγνωτήριο, ψυγειοκαταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, κεραμική εστία και τηλεόραση 55 ιντσών.Το διαμέρισμα περιλαμβάνει δύο άνετα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο, ένα μικρό βεστιάριο και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στον φωταγωγό. Είναι ιδανικό για νέα ζευγάρια ή φοιτητές, ενώ αποτελεί εξαιρετική επιλογή και για εκμετάλλευση ως επένδυση.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
69 m²
Δωμάτια
2
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 188.000
Τιμή ανά m²
2.725 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+18 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη