1/16

Οικόπεδο προς Πώληση

Ακρωτήρι
€ 400.000
4.625 m²

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2-189



Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια εξαιρετική, μέγιστα αξιοποιημένη οικιστικά και τουριστικά τοποθεσία. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κατασκευή καταλυμάτων για επαγγελματική εκμετάλλευση.

Οι ωραιότερες αμμώδεις παραλίες της περιοχής όπως η διάσημη παραλία του Σταυρού, η παραλία του Καλαθά και η παραλία του Τερσανά βρίσκονται σε ακτίνα μικρότερη των 4,5 χλμ από το ακίνητο.

Χαρακτηριστικά: Γωνιακό, περιφραγμένο, 2ης γραμμής από τη θάλασσα, διαθέτει στο σύνολο τρείς προσόψεις, μια πρόσοψη 67.32μ σε ασφαλτοστρωμένη Δημοτική οδό μέσου πλάτους 6.5μ και δυο προσόψεις 44 & 50μ σε χωμάτινη Δημοτική Οδό.

Η έκταση είναι άρτια και οικοδομήσιμη κατά παρέκκλιση ως προϋφιστάμενη της 31/12/2003. Έχει χαρακτηριστεί στο σύνολό της ως μη δασική (ΑΑ) δυνάμει της Απόφασης της Ε.Ε.Α.Δ.Χ Νομού Χανίων. Βρίσκεται εκτός επιτηρούμενης ζώνης Ναυστάθμου Κρήτης, εκτός επιτηρούμενης ζώνης Ναυτικού Οχυρού Δρεπάνου, εντός των παραμεθορίων περιοχών του Νομού Χανίων (V Μεραρχία), εκτός Προστατευόμενων Περιοχών (NATURA 2000), εκτός ΓΠΣ, εκτός ΣΧΟΟΑΠ. Δεν οφείλει εισφορές σε γη και χρήμα και εντός αυτής δεν υφίσταται αρχαιολογικός χώρος, δεν διέρχονται εναέριες γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης της Δ.Ε.Η., αγωγός φυσικού αερίου, ρέμα σε απόσταση 20μ, ή οδός προϋφιστάμενη του 1923. Η περιοχή έχει ενταχθεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Στο ακίνητο δεν πραγματοποιείται υδροληψία, ήτοι δεν υπάρχουν ενεργά ή ανενεργά σημεία υδροληψίας. Απαιτείται έγκριση ΝΕΧΩΠ για την έκδοση οικοδομικής άδειας.

Οι παροχές νερού και ρεύματος βρίσκονται πολύ κοντά στα όριά του για μελλοντική εύκολη σύνδεση.

Θέα: Θάλασσα και βουνό.

Το Ακρωτήρι είναι η πλέον φημισμένη περιοχή των Χανίων με ωραίες αμμώδεις παραλίες και υψηλή επενδυτική αξία. Έχει σημαντική κίνηση επισκεπτών κάθε καλοκαίρι, αναπτύσσοντας παράλληλα και τις τουριστικές υποδομές του.
Η διάσημη παραλία του Σταυρού που γνώρισε σημαντική διεθνή δόξα κατά τη δεκαετία του 1960, όταν επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της περίφημης ταινίας του Μιχάλη Κακογιάννη «Αλέξης Ζορμπάς» βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2,5χλμ από το ακίνητο.
Στην περιοχή οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να βρουν τα απαραίτητα όπως φαρμακείο, μάρκετ, ταβέρνες, τουριστικά καταλύματα, βενζινάδικα, καφέ, τράπεζες, φροντιστήρια, ιδιωτικό σχολείο, εμπορικά καταστήματα, ιατρικά κέντρα κ.α.

Η περιοχή συνδέεται τακτικά με δρομολόγια ΚΤΕΛ με την πόλη.

Το ακίνητο διαθέτει καθαρούς τίτλους ιδιοκτησίας και πρόσφατο τοπογραφικό διάγραμμα (με ημερομηνία 7/2024).
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Τύπος
Οικόπεδο
Εμβαδόν
4.625 m²
Πρόσβαση από/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Προσανατολισμός βορράς
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 400.000
Τιμή ανά m²
86 €/m²
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+13 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη