1/22

Μεζονέτα ισόγειο, Ταγαράδες, Θέρμη

Θέρμη
€ 490.000
5 δωμάτια
369 m²
3 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2-646

Κωδικός ακινήτου: 2-646 - Θέρμη Ταγαράδες ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 369 τ.μ. σε οικόπεδο 3500 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2000 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε βουνό, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 8000 μέτρα απόσταση από πόλη 17000 μέτρα απόσταση από χωριό 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6000 μέτρα - Τιμή: 490.000 €
πωλειται μεζονέτα σε ήσυχη και με εύκολη πρόσβαση περιοχή του Νέου Ρύσιου (Αρετσιώτικα) και σε απόσταση 6 χλμ. από το αεροδρόμιο Μακεδονία αναπτύσσεται αυτή η υπέροχη κατοικία επιφανείας 331 μ2.
Κτισμένη το 2000 η εξαιρετικής αισθητικής κατοικία συνδυάζει την μοντέρνα αρχιτεκτονική με την άνεση εκτεινόμενη σε ένα κατάφυτο κήπο 2.908 μ2. Αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, τραπεζαρία, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, 4 άνετα υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master με ensuite μπάνιο, 1 μπάνιο και 1wc ξένων, laundry και άφθονους βοηθητικούς αποθηκευτικούς χώρους.
Επιπλέον χαρακτηριστικά: ενδοδαπέδια θέρμανση, μονάδες κλιματισμού, σύστημα συναγερμού, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και εσωτερικό γκαράζ για 3 αυτοκίνητα.
Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με τον ήλιο να το λούζει όλες τις ώρες της ημέρας. Ο ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος με πέργκολα και bbq αποτελεί μοναδικό σημείο για οικογενειακές και φιλικές συναθροίσεις. Έλατα, πεύκα, 38 ελαιόδεντρα και άλλα δέντρα και καλλωπιστικά φυτά περιστοιχίζουν την κατοικία δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον αναψυχής και χαλάρωσης με ανεμπόδιστη θέα το Χορτιάτη.
20 χλμ. από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και περίπου 40 χλμ. από την παραλία των Νέων Μουδανιών ιδανικο για μεγάλη οικογενεια…Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η θέση στο χάρτη είναι η ακριβής της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
1
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
369 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
3 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 490.000
Τιμή ανά m²
1.328 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2000
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+19 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη