1/24

Επιχείρηση προς Πώληση

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
€ 50.000
Όχι τείχη
επενδυτικό Ναι
200 m²
2 μπάνια

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 6407

www.avenuerealestate.gr | Κωδικός Ακινήτου: #6407
Θεσσαλονίκη, Κέντρο : Πωλείται Επιχείρηση καφέ - ψιλικών σε νεόδμητη οικοδομή, πάνω σε κεντρικό δρόμο, γωνιακό, προσόψεως, με τραπεζοκαθίσματα στον εξωτερικό χώρο.
Βρίσκεται σε ισόγειο και αποτελείται από τους εξής χώρους: στο υπόγειο βρίσκεται ο αποθηκευτικός χώρος (75 τ.μ.), στο ισόγειο ο κύριος χώρος του καταστήματος (75 τ.μ.) και στο 1ο επίπεδο υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα (65 τ.μ.). Επιπλέον διαθέτει WC.
Το κατάστημα είναι κατασκευασμένο το 2014, πλήρως ανακαινισμένο, βαμμένο και διαθέτει ψευδοροφές, κρυφούς φωτισμούς, εσωτερική σκάλα, γωνιακή βιτρίνα με διπλά τζάμια, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, συναγερμό, ηλεκτρικά ρολά, αυλή...
Στην τιμή περιλαμβάνονται ο εξοπλισμός της επιχείρησης (ψυγεία, καταψύκτες, πάγκοι εργασίας, κλιματιστικά, τραπεζοκαθίσματα στον όροφο και στον εξωτερικό χώρο κ.α.).
Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, σε εμπορικό πέρασμα.
Τιμή 50.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #6407
Κάποια χαρακτηριστικά του ακινήτου (όπως τετραγωνικά μέτρα, έτος κατασκευής, τιμή κλπ) βασίζονται σε πληροφορίες που μας έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης, ενδέχεται να υπόκεινται σε τυπογραφικά λάθη, και το γραφείο μας ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν αποκλίσεις.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Τύπος
Επιχείρηση | χωρίς τείχη
Εμβαδόν
200 m²
Δωμάτια
2 μπάνια
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 50.000
Τιμή ανά m²
250 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Δ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+21 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη