1/9

Μονοκατοικία Θέτιδος 30, 166 72, Βάρη, Βάρκιζα, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - ΒάρκιζαΘέτιδος 30, 166 72, Βάρη
€ 3.300.000
5+ δωμάτια
738 m²
3+ μπάνια
Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 92-7011

Κωδικός ακινήτου: 92-7011 - Βάρη- Βάρκιζα Βάρκιζα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 738 τ.μ. σε οικόπεδο 500 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 5 μπάνια και 3 WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 100 τ.μ., κήπο, τζάκι, jacuzzi, πισίνα, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, σοφίτα, φωτοβολταικά, playroom, κάμερες, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα - Τιμή: 3.300.000 €
Ιδιαίτερη minimal μονοκατοικία στην Βάρκιζα με πισίνα και δίπλα από την θάλασσα, με συνολική επιφάνεια 738 τ.μ. Πρόκειται για μια φωτεινή μονοκατοικία τεσσάρων επιπέδων υπογείου & ισογείου, προτού και δεύτερου (σοφίτα), αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι, Minimal κουζίνα, 5 μεγάλα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα τρία είναι master, 5 μπάνια και 3 WC. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει 4 θέσεις πάρκινγκ στο υπόγειο. Η κατοικία διαθέτει ανοιχτό ορίζοντα από όλες τις πλευρές, εξασφαλίζοντας φυσικό φωτισμό και απεριόριστη θέα σε ένα ήσυχο περιβάλλον γεμάτο βίλες. Η τοποθεσία της είναι ιδανική, μόλις 800 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε παραλίες και θαλάσσιες δραστηριότητες.

Στο υπόγειο, υπάρχουν τέσσερις θέσεις parking, με εναλλακτική δυνατότητα για 100 τ.μ. στούντιο ή playroom. Το υπόγειο περιλαμβάνει επίσης δύο WC, δύο αποθήκες και δωμάτιο υπηρεσίας. Η wine cellar με γυάλινο ταβάνι προσφέρει μοναδική θέα στο ισόγειο, ενώ το εσωτερικό ασανσέρ διευκολύνει την πρόσβαση από το υπόγειο στη σοφίτα. 
Στο ισόγειο του ακινήτου, θα βρείτε μια ευρύχωρη κουζίνα δύο χώρων και ένα WC. Η τραπεζαρία προσφέρει έναν κομψό χώρο για γεύματα, ενώ το σαλόνι εντυπωσιάζει με την ψηλοτάβανη κατασκευή του και το ιδιαίτερο design του. Ένα μικρό τμήμα του πατώματος είναι γυάλινο, προσφέροντας θέα στο κελάρι, ενώ η μοναδική σκάλα σε σχήμα σπιράλ συνδέει το υπόγειο με τη σοφίτα, προσθέτοντας μια αίσθηση πολυτέλειας.  
Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν δύο master υπνοδωμάτια, με προοπτική να γίνουν τρία, καθώς και ένα γραφείο, χώρο μπιλιάρδου και μπαρ. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει επίσης τρία μπάνια.
Η σοφίτα φιλοξενεί ένα master suite, με προοπτική να γίνουν δύο, καθώς και ένα γυμναστήριο. Επιπλέον, διαθέτει υδρομασάζ, τζακούζι και χαμάμ, προσφέροντας μια εμπειρία χαλάρωσης. Η βεράντα με τον ιδιωτικό κήπο 35 τ.μ. είναι ιδανική για στιγμές ηρεμίας και αναψυχής.
Αυτό το πολυτελές ακίνητο συνδυάζει την άνεση με την κομψότητα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της κατοικίας είναι η δυνατότητα εύκολης μετατροπής της σε δύο μεζονέτες των 370 τ.μ. έκαστη. Ο κατασκευαστής έχει ήδη προνοήσει για τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία και στις δύο περιπτώσεις, είτε πρόκειται για τη διατήρηση της μονοκατοικίας είτε για τον διαχωρισμό της σε δύο ανεξάρτητους χώρους. Οι υποδομές όπως ηλεκτρολογικά και υδραυλικά έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία και την αποτελεσματικότητα. Η ολοκλήρωση της κατασκευής είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2025, δίνοντας στους αγοραστές τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μοναδικό ακίνητο που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα. 
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
4
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
738 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
4 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά πλαίσια τριπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 3.300.000
Τιμή ανά m²
4.472 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+6 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη