1/25

Μονοκατοικία βίλα, νέα, 380 τμ, Μάρπησσα, Πάρος

Πάρος
€ 2.900.000
5+ δωμάτια
380 m²
3+ μπάνια
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: Κ0406

Ανακαλύψτε την πολυτέλεια και την ηρεμία σε αυτήν την εξαιρετική ανεξάρτητη βίλα, που προσφέρει απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται σε μια ήσυχη και ιδιαίτερα prive περιοχή, με εύκολη πρόσβαση, ιδανική για απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση. Η κύρια κατοικία της βίλας διαθέτει πέντε άνετες κρεβατοκάμαρες, όλες με εσωτερικό μπάνιο, καθώς και ένα επιπλέον WC. Ο εσωτερικός χώρος περιλαμβάνει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Οι μεγάλες βεράντες και οι πέργκολες δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για υπαίθριες δραστηριότητες και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Το ακίνητο διαθέτει επίσης χώρο στάθμευσης, γκαράζ και BBQ για τις καλοκαιρινές σας στιγμές. Η βίλα περιλαμβάνει επίσης έναν ξεχωριστό ξενώνα, ο οποίος αποτελείται από καθιστικό, μια κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και μπάνιο. Ο ξενώνας διαθέτει επίσης μεγάλη βεράντα και πέργκολα, προσφέροντας επιπλέον χώρους για χαλάρωση και απόλαυση της μαγευτικής θέας. Αυτή η βίλα συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση, προσφέροντας την τέλεια ατμόσφαιρα για μια αξέχαστη διαμονή ή για μόνιμη κατοικία. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας! +306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr -Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. 
-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. 
-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. 
-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
380 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
6
Μπάνια
3+
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Πισίνα
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 2.900.000
Τιμή ανά m²
7.632 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη