1/7

Μονοκατοικία 180 τμ, Θήρα, Σαντορίνη

Σαντορίνη
€ 650.000
5+ δωμάτια
180 m²
3+ μπάνια
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: Κ0407

Πωλείται πλήρως ολοκληρωμένη οικία στην απάνεμη περιοχή του Καρτεράδου, σε ήρεμο περιβάλλον, ιδανική για κατοικία ή επαγγελματική χρήση. Το κτίσμα κατασκευάστηκε το 2004 και ολοκληρώθηκε πλήρως το 2010, με υψηλές προδιαγραφές. Το ακίνητο είναι άμεσα κατοικήσιμο και διαθέσιμο. Το κεντρικό σπίτι αποτελείται από τρεις ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια με WC, ξεχωριστό σαλόνι, ξεχωριστή τραπεζαρία, και ξεχωριστή κουζίνα. Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό θερμοσίφωνα και κλιματιστικά σε όλους τους χώρους για άνεση όλο τον χρόνο. Επιπλέον, περιλαμβάνεται αυτόνομη γκαρσονιέρα με κρεβατοκάμαρα, μπάνιο με WC, κουζίνα, κλιματιστικό και θερμοσίφωνα. Ιδανική για ξενώνα ή για φιλοξενία επισκεπτών. Ο εξωτερικός χώρος είναι πλήρως διαμορφωμένος με κήπο και διπλό γκαράζ για οχήματα. Το ακίνητο διαθέτει άμεση πρόσβαση σε κοινοτικό δρόμο και απέχει μόλις 300 μέτρα από τον νέο κεντρικό δρόμο αεροδρομίου – Οίας. Είναι εξοπλισμένο με γερμανικά κουφώματα σε άριστη κατάσταση, μόνωση οροφής για ενεργειακή απόδοση και σύνδεση με δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και τριφασικό ρεύμα. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία τόσο για κατοικία όσο και για επαγγελματική χρήση, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εύκολη πρόσβαση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας! +306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr -Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. 
-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. 
-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. 
-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
180 m²
Δωμάτια
5+
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3+
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Σοφίτα
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 650.000
Τιμή ανά m²
3.611 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+4 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη