1/25

Κτίριο προς Πώληση

Βάμος
€ 700.000
5+ δωμάτια
400 m²
3+ μπάνια

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2-194


Το συγκρότημα είναι μια χρυσή ευκαιρία για επένδυση και ταυτόχρονα ένα ιδανικό συγκρότημα κατοικιών για όλο το χρόνο κατάλληλο για ομάδες οικογενειών και φίλων.

Η κάθε βίλα διαθέτει αποκλειστικούς, πλήρως περιφραγμένους εξωτερικούς χώρους, διαμορφωμένους με πέτρα, οι οποίοι περιλαμβάνουν ιδιωτική πισίνα, χώρο για ηλιοθεραπεία, ημιυπαίθριο χώρο BBQ, κήπους και θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.

Η πρώτη βίλα είναι διαμορφωμένη σε 2 επίπεδα και αποτελείται από 2 αυτόνομα διαμερίσματα τα οποία συνδέονται με εξωτερική σκάλα.
Το διαμέρισμα του ισογείου διαθέτει έναν ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, 2 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και έναν κλειστό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου.
Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το δεύτερο διαμέρισμα το οποίο αποτελείται από έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο σαλονιού/κουζίνας με τζάκι, μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, 3 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο με τζακούζι και ένα WC.

Η δεύτερη βίλα είναι διαμορφωμένη σε 3 επίπεδα και αποτελείται από ένα αυτόνομo διαμέρισμα ισογείου και μια μεζονέτα 1ου & 2ου ορόφου.
Το διαμέρισμα του ισογείου διαθέτει έναν ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, 3 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο και ένα WC.
Ο πρώτος όροφος της μεζονέτας αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας με τζάκι, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, και ένα μπάνιο. Η μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στο δεύτερο όροφο όπου βρίσκεται το κυρίως υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Το συγκρότημα κατασκευάστηκε το 2008 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, τζάκια, προεγκαταστάσεις για τοποθέτηση Α/C και κεντρικής θέρμανσης, σίτες και διπλά τζάμια.
*Χρήζει μερικής ανακαίνισης λόγω μη χρήσης της τα τελευταία χρόνια.

Ο Βάμος είναι η πρωτεύουσα (διοικητικό κέντρο) της περιοχής του Αποκόρωνα και βρίσκεται περίπου 29 χιλιόμετρα από τα Χανιά στη βορειοδυτική Κρήτη. Είναι ένα αναπτυσσόμενο, παραδοσιακό χωριό όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την όμορφη ύπαιθρο, τις αμμώδεις παραλίες οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση περίπου 6-7 χλμ, το παραδοσιακό φαγητό και γενικά να χαλαρώσουν με έναν τρόπο λίγο διαφορετικό από τα θέρετρα του μαζικού τουρισμού.
Στο κέντρο του Βάμου υπάρχουν αρκετές ταβέρνες, εστιατόρια και καφετέριες, ταχυδρομείο, τράπεζα, αστυνομικό τμήμα, φαρμακείο, 24ωρο κέντρο υγείας, και πολλά μικρά καταστήματα.

Η περιοχή συνδέεται τακτικά με δρομολόγια ΚΤΕΛ με την πόλη.

Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Κτίριο
Εμβαδόν
400 m²
Δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
Συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Διαθεσιμότητα
Διαθέσιμο από 15/09/2024
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Κατοικία
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Τζάκι
  • Προσανατολισμός βορράς
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 700.000
Τιμή ανά m²
1.750 €/m²
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη