Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Μπαλκόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
W.C
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Σαλόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Διάδρομος
Υπνοδωμάτιο
1/25
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι

Δυάρι πέμπτος όροφος, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
€ 490.000
2 δωμάτια
105 m²
1 μπάνιο
Όροφος 5
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 56231

Κωδικός ακινήτου: 56231 - Θεσσαλονίκη Δήμος Νέα Παραλία ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 105 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1963 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη , διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 490.000 €
Αναζητάτε ένα διαμέρισμα με απαράμιλλη θέα στη θάλασσα, στην πιο περιζήτητη περιοχή της Θεσσαλονίκης; Σας προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε στην καρδιά της Νέας Παραλίας με εκπληκτική θέα.
Αυτό το φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από το άνετο σαλόνι και την κουζίνα. Οι χώροι του είναι άρτια διαμορφωμένοι, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα.
Χαρακτηριστικά Διαμερίσματος: Εμβαδόν: 104 τ.μ,, Διάταξη: Ευρύχωρη σαλοκουζίνα, 2 άνετα δωμάτια,  Εσωτερική Αποθήκη: Ιδανική για την αποθήκευση όλων των απαραίτητων πραγμάτων. Θέα: Ανεμπόδιστη, εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα, που δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και πολυτέλειας.
Άμεση πρόσβαση στην παραλία και στην Νέα Παραλία , Κοντινές υποδομές και καταστήματα για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες, Πλησίον σε εστιατόρια, καφέ και σημεία ψυχαγωγίας.
Είναι η ευκαιρία σας να ζήσετε σε ένα διαμέρισμα που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την απόλυτη θέα στη θάλασσα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.

-- Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική -- Μαρία Τραγιανού 6942663101 www.invista.gr -- Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Πώληση
Όροφος
5
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
105 m²
Δωμάτια
2
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / PVC
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 490.000
Τιμή ανά m²
4.667 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+22 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη