Δυάρι Περαία, Περαία, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΠεραία
€ 270.000
2 δωμάτια
100 m²
1 μπάνιο
Όροφος 1
Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 91-3628

Κωδικός ακινήτου: 91-3628 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, αποθήκη , κήπο, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά - Τιμή: 270.000 €
Απολαύστε τη σύγχρονη ζωή σε αυτό το υψηλής αισθητικής διαμέρισμα 100τμ, που βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός εκλεπτυσμένου υπό κατασκευή κτιρίου.

Το εσωτερικό του αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια, μπάνιο, ευρύχωρη διαρρύθμιση ενιαίου χώρου που περιλαμβάνει το σαλόνι και την μοντέρνα κουζίνα.

Σχεδιασμένο με μια σειρά από εξαιρετικές ανέσεις, αυτό το διαμέρισμα εξασφαλίζει απαράμιλλη άνεση, ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση.

Αυτό το κομψό σπίτι αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν πολυτελή τρόπο ζωής σε προνομιακή τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση σε βασικές συγκοινωνιακές διαδρομές και τοπικές ανέσεις.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
1
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
100 m²
Δωμάτια
2
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 270.000
Τιμή ανά m²
2.700 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Κατάσταση

    Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
  • Θέρμανση

    Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη