Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Ασανσέρ
Θέα από μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Λογότυπο
Άποψη χώρου
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
1/19
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα

Μονοκατοικία Πέλοπος 3, 190 09, Ραφήνα, Οικισμός Κόκκινο Λιμανάκι, Ραφήνα

ΡαφήναΠέλοπος 3, 190 09, Ραφήνα
€ 350.000
5 δωμάτια
100 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Αποθήκη

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 2-1486

Κωδικός ακινήτου: 2-1486 - Ραφήνα Οικισμός Κόκκινο Λιμανάκι ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. σε οικόπεδο 270 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ενεργειακά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, κεραμοσκεπή, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα απόσταση από πόλη 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 20000 μέτρα - Τιμή: 350.000 €
ΝΕΟΔΜΗΤΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 100 Τ.Μ. ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 270 Τ.Μ.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ενεργειακά, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, θέρμανση ανα επίπεδο, προεγκατάσταση συναγερμού, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 55 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα 
 
Εξαιρετική μονοκατοικία χωρισμένη σε δύο ανεξάρτητα επίπεδα που συνδέονται με εξωτερική σκάλα και μπορούν να λειτουργήσουν και ως δύο ανεξάρτητες κατοικίες.

Ισόγειο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. σε οικόπεδο 270 τ.μ.
Στο ισόγειο υπάρχει διαμέρισμα 67τμ περίπου με 1υδ, ένα μπάνιο κουζίνα ανοιχτή και τραπεζαρία - σαλόνι.
Διαθέτει ενεργειακό τζακι ,βεράντα περίπου 17τμ και κήπο περιμετρικά. Σύστημα θέρμανσης ψύξης με αντλία θερμότητας με slim fan coil τελευταίας γενιάς με wi-fi και ρύθμιση θερμοκρασίας ανά σώμα. Στην βεράντα υπάρχει και πέργκολα με ηλεκτρικό μηχανισμό και πανί για προστασία από βροχή και ήλιο.  

Στον 1ο όροφο υπάρχει διαμέρισμα 33τμ με κουζίνα, μπανιο και ενα υδ.
Διαθέτει μεγάλη βεράντα περίπου 38τμ με αρκετή θέα θάλασσα και  βουνό. Επίσης διαθέτει ηλεκτρική πέργκολα με φωτισμό led για προστασία από ήλιο και βροχή. 

Η μονοκατοικία βρίσκεται στο τελικό σταδιο κατασκευής , λείπουν κουζίνα ,ντουλάπες, τελικό βάψιμο εσωτερικά και είδη υγιεινής με τα έπιπλα μπάνιου. Οι εργασίες προχωρούν κανονικά . Η τιμή αφορά την μονοκατοικια ολοκληρωμένη, σε κάθε άλλη περίπτωση θα γίνει εκ νέου συμφωνία.Έχει κατασκευαστεί για να είναι ενεργειακά Α+ και φυσικά είναι επενδεδυμένη με θερμοπρόσωψη, υπάρχει υλικό φωτογραφικό από όλη την διαδικασία της κατασκευής που μπορεί κάποιος να διακρίνει τις προδιαγραφές του ακινήτου και την προσοχή στην λεπτομέρεια. 
Για περισσότερα ακίνητα και ευκαιρίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.expressestate.gr. Για την υπόδειξη του ακινήτου, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012. Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του.
Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μονοκατοικία | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Πώληση | Επενδυτικό
Όροφος
Ισόγειο
Σύνολο ορόφων
1
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
100 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Συναγερμός
  • Τζάκι
  • Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 350.000
Τιμή ανά m²
3.500 €/m²
Ενεργειακή απόδοση
  • Έτος κατασκευής

    2024
  • Κατάσταση

    Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
  • Θέρμανση

    Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
  • Ενεργειακή πιστοποίηση

    Εκκρεμεί πιστοποίηση
Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+16 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη

ΑΝΝΑ ΜΩΡΑΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΦΗΝΑ