Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
W.C
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Μπάνιο
1/20

Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΠαλλήνηΠευκοχώρι
€ 640.000
240 m²
3+ μπάνια

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 11127

Κωδικός ακινήτου: 11127 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο ξενοδοχείο 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 240 τ.μ. . Αποτελείται από 6 χώρους, 4 σαλόνια, 4 κουζίνες, 5 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2012 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ενεργειακά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 42 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, κεραμοσκεπή, φωτοβολταικά, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα - Τιμή: 640.000 €
Στο Πευκοχώρι, στον παραδοσιακό οικισμό του χωριού, βρίσκεται αυτή η οικοδομή των ενοικιαζομένων διαμερισμάτων προς πώληση. Έχει συνολικό εμβαδόν 240τ.μ και αποτελείται από τρία επίπεδα. Στο ημιυπόγειο έχει κλειστό πάρκινγκ για τρία αυτοκίνητα και ένα διαμέρισμα 40τ.μ που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο. Στο υπερυψωμένο ισόγειο υπάρχουν δύο διαμερίσματα των 40τ.μ που αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι. Αυτά τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα απο μια τετραμελής οικογένεια. Στο δεύτερο επίπεδο είναι ένα διαμέρισμα των 80τ.μ που αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, σαλοκουζίνα με ενεργειακό τζάκι και μεγάλο μπαλκόνι με θέα την θάλασσα. Το ακίνητο έχει κατασκευαστεί από ιδιότη και διαθέτει ενεργειακά κουφώματα, εγκατάσταση για θέρμανση με καυστήρα πετρελαίου, εξωτερικούς τοίχους διπλούς με μόνοση ενδιάμεσα, ντουλάπες και έπιπλα κουζίνας με μηχανισμούς, όλοι οι τίχοι είναι σπατουλαριστοί, κλιματιστικκά inverter, θωρακισμένες πόρτες, ηλιακός για ζεστό νερό, αποθήκες και σκεπή με μόνοση που είναι επισκέψιμη με σπαστή σκάλα. Το σημαντικότερο είναι ότι διαθέτει φοτοβολταικό και είναι σχεδόν αυτόνομο ενεργειακά. Η αξία αυτού του ακινήτου είναι 640.000€.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.    Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Χαρακτηριστικά
Συμβόλαιο
Πώληση
Τύπος
Ξενοδοχείο | Πολυτελές ακίνητο
Εμβαδόν
240 m²
Δωμάτια
3+ μπάνια
Συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
3 εξωτερικό
Διαθεσιμότητα
Διαθέσιμο από 13/09/2024
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Επιπλωμένο
  • Αποθήκη
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 640.000
Τιμή ανά m²
2.667 €/m²
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

A+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+17 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη