1/18

Δυάρι άριστη κατάσταση, έκτος όροφος, Εδέμ, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο
€ 1.800/μήνα
3 δωμάτια
100 m²
1 μπάνιο
Όροφος 6
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2024
Περιγραφή

κωδικός: 886

Ψάχνετε ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι για βραχυχρόνια μίσθωση; Σας καλύψαμε! Τα διαμερίσματά μας προσφέρουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για διαμονή από 1 έως 12 μήνες, χωρίς τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Οι τιμές ξεκινούν από 1,800€ το μήνα, με ευελιξία στη διάρκεια της μίσθωσης.

Γιατί να μείνετε σε αυτό το διαμέρισμα!

Ανακάλυψε τα καλύτερα σημεία του Παλαιού Φαλήρου μένοντας σε αυτό το πανέμορφο διαμέρισμα στον 6ο όροφο. Απολαύστε την άνεση ενός πλήρως εξοπλισμένου διαμερίσματος που θα σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας! Περιλαμβάνει επίσης ένα πιάνο, ιδανικό για τους λάτρεις της μουσικής. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας, η ομάδα μας είναι είναι πάντα έτοιμη να σας υποστηρίξει, προσφέροντας απαραίτητες πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές τόσο για το διαμέρισμα, όσο και για να ανακαλύψετε την περιοχή και να ζήσετε την καλύτερη εμπειρία διαμονής.

Ο Χώρος
Σε αυτό το κομψό διαμέρισμα των 100 τ.μ., θα βρείτε ένα χώρο προσεκτικά σχεδιασμένο και πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα μοναδικού design και ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 6ο όροφο και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα ευρύχωρο καθιστικό με πιάνο και τραπεζαρία. Διαθέτει επίσης ένα πολυτελές μπάνιο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, εξασφαλίζοντας την απόλυτη χαλάρωσή σας. Τέλος, διαθέτει μεγάλες βεράντες με καθιστικό για έξτρα χαλάρωση.


Παροχές Χώρου
Ίντερνετ 1000Mbps
Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μαγειρικά σκεύη και σερβίτσια
2 Smart TV
Πιάνο
Πλυντήριο πιάτων και ρούχων
Κλιματισμός και θέρμανση
Θυροτηλέφωνο
Λευκά είδη & πετσέτες
Αφρόλουτρο, σαμπουάν
Δυνατότητα υπηρεσιών καθαρισμού με έξτρα χρέωση



Τιμές Μίσθωσης
Τιμή/μήνα 2,000€
Τιμή για 2 μήνες: 1,900€/μήνα
Από 3 έως 12 μήνες: 1,800€/μήνα

*Η τιμή περιλαμβάνει τους λογαριασμούς ύδρευσης και ίντερνετ
*Με προπληρωμή μηνιαίου μισθώματος


Άφιξη και Υποστήριξη Πελατών
Σας υποδέχεται ένα μέλος της ομάδας μας ή λαμβάνετε οδηγίες για αυτόνομο check-in. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για οποιαδήποτε ανάγκη σας, προσφέροντας υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης ή επισκευής. Για επικοινωνία και κρατήσεις καλέστε στο 6947449484 ή μέσω email στο a.christopouloubluehome@gmail.com.

Ιδανική Τοποθεσία
Το Παλαιό Φάληρο, μόλις 6 χλμ από το κέντρο της Αθήνας, είναι μια παραλιακή συνοικία με πολλά αξιοθέατα. Εδώ θα βρείτε τη μαρίνα Φλοίσβου, που φιλοξενεί ιδιωτικά γιοτ, καθώς και πολλά καταστήματα, εστιατόρια και καφέ. Κοντά βρίσκεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την Εθνική Βιβλιοθήκη και την Εθνική Λυρική Σκηνή, καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πρασίνου στην Αθήνα. Η περιοχή εξυπηρετείται από το τραμ και πολλά λεωφορεία. Η θάλασσα βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων ενώ το κέντρο της Αθήνας και το Λιμάνι του Πειραιά μόλις 15 λεπτά με αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά
Τύπος
Διαμέρισμα
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Όροφος
6
Ανελκυστήρας
Ναι
Εμβαδόν
100 m²
Δωμάτια
3
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Επιπλωμένο
Ναι
Μπαλκόνι
Ναι
Θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Εξωτερική έκθεση
  • Πόρτα ασφαλείας
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 1.800/μήνα
Τιμή ανά m²
18 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

Γ

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+15 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη