1/24

Μεζονέτα Αιγίνης 18, 122 44, Αιγάλεω, Ιεράπολη, Αιγάλεω

ΑιγάλεωΑιγίνης 18, 122 44, Αιγάλεω
€ 980/μήνα
5 δωμάτια
160 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας

Σημείωση

Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2024
Περιγραφή

κωδικός: 3-354

Κωδικός ακινήτου: 3-354 - Αιγάλεω Ιεράπολη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεζονέτα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2004 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, boiler, κεραμοσκεπή, dressing room, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 980 €
Διατίθεται προς ενοικίαση εξαιρετική μεζονέτα στο Αιγάλεω, 160τμ.
Η μεζονέτα είναι εξαιρετικής κατασκευής και πολύ προσεγμένη από τον ιδιοκτήτη. Βρίσκεται στον δεύτερο και τρίτο όροφο ενώ υπάρχει και εσωτερική σκάλα.
Μπαίνοντας από την πόρτα ασφαλείας διακρίνουμε ένα πολύ μεγάλο σαλόνι και ένα δεύτερο που υπάρχει και το τζάκι (πλήρως λειτουργικό) που επικοινωνεί με την κουζίνα ως σαλοτραπεζαρία. Στην κουζίνα υπάρχουν εντοιχισμένες συσκευές κορυφαίας εταιρίας και ντουλάπια προσεγμένα, σε αρίστη κατάσταση.
Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται επίσης ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και το κυρίως μπάνιο.
Ανεβαίνοντας στο 3 όροφο από την ξύλινη εσωτερική σκάλα , βλέπουμε 2 υπνοδωμάτια και ένα μικρότερο μπάνιο με ντουζιέρα ενω στον ίδιο όροφο υπάρχει και το dressing room.
Ο χώρος  είναι επιβλητικός με ξύλινο πάτωμα στον επάνω όροφο και πλακάκι στο κάτω, σωστή διαρρύθμιση και στυλ.
Η θέρμανση της οικίας είναι αυτόνομη ενδοδαπέδια και μπορεί να λειτουργήσει ξεχωριστά ανά επίπεδο, κάτι πολύ σημαντικό καθώς προσφέρει την μέγιστη οικονομία του χώρου.
Έχει προβλεφθεί και σε όλους τους χώρους υπάρχουν A/C , σε όλα τα ανοίγματα κουφώματα αλουμινίου, σίτες και τέντες στο μπαλκόνι όπου υπάρχει πολύ όμορφη ανεμπόδιστη θέα.
Διαθέτει ανοιχτή θέση παρκινγκ και βρίσκεται σε πολύ όμορφη τοποθεσία σε ήσυχη γειτονιά, πολύ κοντά σε πάρκα, αθλητικές εγκαταστάσεις , σχολεία και την τοπική αγορά.

Χαρακτηριστικά
Τύπος
Μεζονέτα | Πολυτελές ακίνητο
Συμβόλαιο
Ενοικίαση
Όροφος
2
Σύνολο ορόφων
2
Ανελκυστήρας
Όχι
Εμβαδόν
160 m²
Δωμάτια
5
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Επιπλωμένο
Όχι
Μπαλκόνι
Όχι
Γκαράζ, χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικό
Θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Άλλα χαρακτηριστικά
  • Εξωτερικά κουφώματα με διπλό τζάμι / αλουμίνιο
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
Πληροφορίες τιμής
Τιμή
€ 980/μήνα
Τιμή ανά m²
6 €/m²
Λεπτομέρειες κόστους
Εγγύηση
Δεν αναφέρεται
Ενεργειακή απόδοση

Κατανάλωση ενέργειας

B+

Ανακαλύψτε κάθε γωνιά του ακινήτου
+21 φωτογραφίες
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον αγγελιοδότη