1/23

Einfamilienhaus 152 m², Zentrum, Nea Agchialos

Nea Agchialos
€ 80.000
5+ Zimmer
152 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 11.07.2024
Beschreibung

Referenz: 05052021

Διατίθεται προς πώληση μονοκατοικία 152,44 τ.μ. σε οικόπεδο με συνολικό εμβαδόν 226,16 τ.μ. Το κτίσμα είναι ισόγειο και περιλαμβάνει δυο (2) ανεξάρτητα διαμπερή διαμερίσματα με ξεχωριστές εισόδους με πρόσοψη επί της οδού Ράλλη. Ανάμεσα στις 2 κατοικίες υπάρχει ξεχωριστή είσοδος - χωλ με εσωτερική σκάλα η οποία οδηγεί στη ταράτσα της κατοικίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικό χώρος. Το οίκημα έχει προοπτική διωρόφου.

Περιγραφή 1ου διαμερίσματος: Διαμπερής μονοκατοικία 74 τ.μ. αποτελούμενη απο είσοδο-χωλ, κουζίνα, καθιστικό, δυο κρεβατοκάμαρες, μπάνιο και αυλή. Η μια κρεβατοκάμαρα διαθέτει παράθυρο επί της οδού Ράλλη και η άλλη κρεβατοκάμαρα διαθέτει μπαλκονόπορτα με έξοδο στο πίσω μέρος της κατοικίας όπως και η κουζίνα.

Περιγραφή 2ου διαμερίσματος: Διαμπερής μονοκατοικία 65 τ.μ. αποτελούμενη απο είσοδο - διάδρομο, κουζίνα, καθιστικό, μια κρεβατοκάμαρα, μπάνιο και αυλή. Η κρεβατοκάμαρα και το καθιστικό διαθέτουν παράθυρα που βλέπουν επί της οδού Ράλλη, ενώ η κουζίνα βρίσκεται στο πίσω μέρος με πόρτα πρόσβασης στην αυλή του οικήματος.

Το οίκημα αποτελεί εξαιρετική επενδυτική πρόταση στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ένα αλλά είτε και ως δυο ξεχωριστά σπίτια. Απέχει μόλις 150 μέτρα απο την παραλία της Ν. Αγχιάλου και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο άμεσα προσβάσιμο. Προσφέρει αυτονομία και ησυχία στους ενοίκους καθώς πρόκειται για αραιοκατοικημένη γειτονιά. Επίσης, η στάθμευση στην περιοχή είναι πολύ εύκολη.

Δύναται η δυνατότητα αγοράς μιας απο τις δυο οικίες. Η τιμή για κάθε οικία είναι 50.000 ευρώ. Σε περίπτωση αγοράς και των δυο ακινήτων η τιμή είναι στις 75.000 ευρώ.

Ενδείκνυται για επενδυτικό ή για εξοχική κατοικία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας υποδείξουμε τον χώρο.

Σύμβουλοι Ακινήτων Kατερίνα Μπαρμπουδάκη & Συνεργάτες
Μεσιτικό γραφείο Magnis Land, Δημητριάδος & Κουταρέλια 21, Βόλος
Αγοραπωλησίες, Ενοικιάσεις, Εκτιμήσεις Ακινήτων
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 24210.30-199, 6974.360.739
E-mail: barboudakik@gmail.com
Website: http://www.magnislandvolos.gr

Μεσιτικό γραφείο MAGNIS LAND: Με προθυμία θα σας βοηθήσουμε σε θέματα κτηματομεσιτικής συμβουλευτικής. Επίσης σε συνεργασία με ομάδα επαγγελματιών δίνουμε λύσεις σε θέματα πολεοδομικών τακτοποιήσεων ή νομιμοποιήσεων, ανακαίνισης, ενεργειακής αναβάθμισης, νομικών ελέγχων & συμβουλών.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
152 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
3
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Heizung
Unabhängige heizung, ofenheizung
Andere Merkmale
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 80.000
Preis pro m²
526 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Δ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+20 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren