Zweizimmerwohnung κοντά στον Πεζοδρομο της Κατερινης, Zentrum, Katerini

Kateriniκοντά στον Πεζοδρομο της Κατερινης
€ 300/Monat
3 Zimmer
83 m²
1 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.07.2024
Beschreibung

Referenz: 3111

83 τμ. Διαμερισμα, 3 Οροφου Διαμπερες. Ετος Ανακαινισης 2019. (Καινουργιο – Μπανιο – Κουζινα – Εξωτερικα Κουφωματα Ενεργειακα – Εσωτερικες Πορτες). Αποτελειται απο Σαλονι – Κουζινα – Τραπεζαρια – 2 Υπνοδωματια – Μπανιο. Σιτες. Τεντες. Θερμανση – 24’Κλιματιστικο Inverter Καινουργιο. Περιοχη – κοντα στον Πεζοδρομο της Κατερινης. (Διαθεσιμο από 01-09-2024).

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στις αγοραπωλησίες και μισθώσεις επαγγελματικών και οικιστικών ακινήτων καθώς και οικοπέδων εντός του νομού Πιερίας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
Αποτελούμε μια ξεχωριστή παρουσία στον χώρο των μεσιτικών συναλλαγών και μαζί με τους συνεργάτες μας θα βρούμε το ιδανικό ακίνητο ακόμα και στον πιο απαιτητικό αγοραστή.
Εκτός από τα ακίνητα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας διαθέτουμε και αρκετά άλλα τα οποία όταν επικοινωνήσετε με το γραφείο μας θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τα στοιχεία του διαμερίσματος, οικοπέδου ή και επαγγελματικού χώρου που εσείς θέλετε.
Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα δείτε όμορφα τοπία του νομού μας και επίσης θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν και θας σας καθοδηγήσουν ως προς την απόκτηση, πώληση ή ενοίκιαση του ακινήτου σας.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Miete
Etage
3
Aufzug
Ja
Fläche
83 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
  • Straßenseite
Kosten
Preis
€ 300/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz

Energieverbrauch

B

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren