Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/20
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Einfamilienhaus Δύστος, Krieza, Distos

DistosΔύστος
€ 300.000
5+ Zimmer
316 m²
3 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.08.2024
Beschreibung

Referenz: 40797

ID Ακινήτου : ES485
Μια διώροφη κατοικία στα Κριεζά

Μια γοητευτική κατοικία του 1980, μόλις 1 λεπτό από το κέντρο των Κριεζών.

Αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες ή για δύο ξεχωριστές οικογένειες. Δεν απέχει πολύ από το κέντρο του χωριού, αλλά και 10 λεπτά από την κεντρική πόλη του Αλιβερίου θα ήταν υπέροχο ως επενδυτικό ακίνητο είτε για να νοικιάσετε και τους δύο ορόφους είτε να μείνετε στον ένα όροφο και να νοικιάσετε τον άλλο.

Βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο από τα Κριεζά προς την Κάρυστο, έχει βολική πρόσβαση σε όλες τις κοντινές τοποθεσίες, είδη πρώτης ανάγκης ή παραλίες. Ο κάθε όροφος είναι 156 m². Ολόκληρο το σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, μεγάλα ή άνετα σαλόνια ανάλογα με τον όροφο, αρκετό εξωτερικό χώρο για πολλαπλούς κήπους και χώρο για γκαράζ.

Ο πρώτος όροφος είναι χτισμένος με ψηλά ταβάνια, έχει ένα πολύ μεγάλο καθιστικό με ένα παλαιού τύπου μπαρ, μια κουζίνα με τραπεζαρία και ένα ανοιχτό τζάκι στο δωμάτιο του διαδρόμου. Υπάρχει ένα WC με ένα μεγάλο ντους και ένα ακόμη μπάνιο μεταξύ των δύο υπνοδωματίων. Τα τρία υπνοδωμάτια είναι εξαιρετικά ευρύχωρα, το ίδιο και οι ντουλάπες σε ολόκληρο τον όροφο. Το εσωτερικό του σπιτιού δεν χρειάζεται καμία τροποποίηση, εκτός αν αποφασίσετε να το ανακαινήσετε πλήρως, αλλά σίγουρα χρειάζεται κάποια συντήρηση και βάψιμο.

Το ισόγειο αντίθετα είναι χτισμένο με χαμηλά ταβάνια, και αυτό σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να θερμανθεί το χειμώνα, αλλά και από τη φύση του ο κάτω όροφος είναι δροσερός το καλοκαίρι. Διαθέτει ένα μεγάλο καθιστικό με έναν πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο χαλιών, ένα ανοιχτό τζάκι και ένα γραφείο. Πρίν την κουζίνα υπάρχει μια μεσαίου μεγέθους τραπεζαρία, αλλά η ίδια η κουζίνα είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο με έναν ευρύχωρο χώρο τραπεζαρίας στον πάγκο, ο οποίος εξυπηρετείται με σκαμπό. Καθώς εισέρχεστε στο σπίτι, θα βρείτε ένα ακόμη σαλόνι που συνδέεται απευθείας με την κουζίνα. Το WC με ντους βρίσκεται δίπλα στο μοναδικό υπνοδωμάτιο σε αυτόν τον όροφο. Προσαρτημένος στο σπίτι είναι ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος για την αποθήκευση τροφίμων, όπως ελαιόλαδο ή άλλα ογκώδη δοχεία, αλλά και μία ακόμη αποθήκη εργαλείων δίπλα.

Υπάρχει μία μπροστινή είσοδος στο οικόπεδο, η οποία οδηγεί σε όλο το μήκος γύρω από το σπίτι και στο πίσω μέρος του οικοπέδου, όπου θα βρείτε ένα επιπλέον κτίριο γκαράζ με 3 ξεχωριστά διαμερίσματα. Το ένα έχει μετατραπεί σε δωμάτιο με τζάκι, το άλλο σε ανοιχτό εργαστήριο και το τρίτο είναι ένας άδειος χώρος γκαράζ με κανονική γκαραζόπορτα. Στο κτίριο του γκαράζ είναι προσαρτημένη μια εξωτερική τουαλέτα με νεροχύτη, η οποία θα χρειαστεί πλήρη επισκευή.

Υπάρχει αρκετός χώρος σε όλο τον κήπο για να φυτέψετε μερικά δέντρα για σκιά και να διαμορφώσετε άφθονο χώρο για τους πιο ζεστούς και άνετους μήνες. Υπάρχει αρκετός χώρος για ένα μπάρμπεκιου, να φυτέψετε γρασίδι για νέο γκαζόν ή ακόμη και έναν λαχανόκηπο στο τελικό τμήμα του οικοπέδου μετά από τις δύο μουριές.

Οι λεπτομέρειες που κάποιος πρέπει να έχει κατά νου είναι ότι ο πρώτος όροφος θα χρειαστεί βάψιμο, και αν χρειαστεί κάποιος μπορεί να κάνει μια πλήρη ανακαίνιση. Τα παρτέρια του μπαλκονιού του πρώτου ορόφου θα χρειαστούν επίσης επισκευή. Το ισόγειο δεν θα χρειαστεί ουσιαστικά καμία συντήρηση ή αναβάθμιση.

Αυτό το σπίτι περιμένει τις τελικές πινελιές των επόμενων ιδιοκτητών, καθώς θεωρείται ως μια μοναδική ευκαιρία.

Το σπίτι πωλείται πλήρως επιπλωμένο εκτός από μερικά προσωπικά αντικείμενα.

Οι υποδείξεις είναι διαθέσιμες με ειδοποίηση 48 ωρών.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Aufzug
Nein
Fläche
316 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 300.000
Preis pro m²
949 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1984
  • Heizung

    Zentralheizung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+17 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Στέφανος Κουνής