Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
1/14
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος

Einfamilienhaus 70 m², Velanidia, Nea Agchialos

Nea Agchialos
€ 120.000
2 Zimmer
70 m²
1 Badezimmer
Nein Aufzug
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 30.08.2024
Beschreibung

Referenz: 3889

Κωδικός ακινήτου: 3889 - Νέα Αγχίαλος Μάραθος μαραθος ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. σε οικόπεδο 254 τ.μ. μόνο 60 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1987 με ενεργειακή κλάση Ε και ανακαινίστηκε το 1998. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 12 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, ανοιχτωσιά - Τιμή: 120.000 € Μάραθος, πωλείται μονοκατοικία, 70,5 τ.μ., σε κεντρικό σημείο του οικισμού, 60 μέτρα από τη θάλασσα, σε επίπεδο οικόπεδο αρχικό εμβαδό 400+τ.μ. δυο συνεχόμενων οικοπέδων, με οπωροφόρα δέντρα, γκαζόν και χώρο λαχανόκηπου.
Σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη του Βόλου, στο Μάραθο, σε ένα παραθαλάσσιο οικισμό που συνδυάζει την ηρεμία της θάλασσας και την εγγύτητα στην πόλη, μόλις λίγα μέτρα από την παραλία και το κέντρο του οικισμού, βρίσκεται μία εξαιρετική μονοκατοικία, σε πολύ καλή κατάσταση, συνολικού εμβαδού 70,5 τ.μ , εντός οικοπέδου 400+τ.μ..
Η μονοκατοικία είναι ισόγεια, υπερυψωμένη, πλήρως επιπλωμένη, με μεγάλη βεράντα.
Αποτελείται από: ένα υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα, κουζίνα ευρύχωρη με τραπεζαρία και ηλεκτρικές συσκευές, σαλόνι φωτεινό με ενεργειακό τζάκι, επιπλωμένο και μπάνιο με μπανιέρα.
Δίπλα στην οικία υπάρχει επιπλέον αποθήκη 12 τ.μ. Η οικία διαθέτει κεντρική θέρμανση καλοριφέρ, με λέβητα πετρελαίου και aircondition.
Έχει θέα στη θάλασσα από την ταράτσα, με προοπτική ακόμη ενός ορόφου.
To μεσιτικό γραφείο Παπαδημητρίου σας καθοδηγεί καθ όλη τη διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου και σας βοηθάμε σε κάθε βήμα για την εύρεση της ιδανικής ιδιοκτησίας για σας. Το γραφείο μας συνεργάζεται στενά με διακεκριμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες δικηγόρους συμβολαιογράφους και οικονομικούς συμβούλους. Όλοι μαζί συγκροτούν μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών που εγγυάται τον επιτυχή χειρισμό όλων των εξειδικευμένων εκείνων ζητημάτων που υπάρχουν στα πλαίσια μιας κτηματομεσιτικής συναλλαγής.
Το ακίνητο είναι το ακριβότερο προϊόν της αγοράς, η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι πολλές φορές αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας ζωής! Σας καθοδηγούμε καθ όλη τη διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου και σας βοηθάμε σε κάθε βήμα για την εύρεση της ιδανικής ιδιοκτησίας για εσάς.
Το γραφείο μας συνεργάζεται στενά με διακεκριμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες δικηγόρους συμβολαιογράφους και οικονομικούς συμβούλους. Όλοι μαζί συγκροτούν μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών που εγγυάται τον επιτυχή χειρισμό όλων των εξειδικευμένων εκείνων ζητημάτων που υπάρχουν στα πλαίσια μιας κτηματομεσιτικής συναλλαγής.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
Διεύθυνση μεσιτικού γραφείου Αναλήψεως 361 - Κανάρη
Τηλέφωνο: 2421054087
Κιν. 6979609697 - 6977411883
Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
70 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
  • Kamin
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 120.000
Preis pro m²
1.714 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ε

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+11 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren