Dreizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, erste Etage, Historisches Zentrum, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - Zentrum
€ 2.500/Monat
4 Zimmer
90 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Aufzug
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 20.05.2024
Beschreibung

Referenz: 323276

Καλώς ήρθατε στο νεοκλασικό μας διαμέρισμα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, όπου συναντιούνται ο τέλειος συνδυασμός ιστορικής γοητείας και σύγχρονων ανέσεων. Αυτό το κόσμημα τριών υπνοδωματίων προσφέρει σε οικογένειες και παρέες μια ζεστή και άνετη εμπειρία, μακριά από το σπίτι.

Ο χώρος

Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα άνετο Queen size κρεβάτι, που σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης στην όμορφη πόλη. Το διαμέρισμά μας διαθέτει μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα φιλόξενο σαλόνι, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με τους αγαπημένους σας πίνοντας ένα ποτήρι τοπικό κρασί.

Καθώς μπαίνετε μέσα, θα σας υποδεχτεί ένα κομψό και διαχρονικό νεοκλασικό σχέδιο που θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο. Από τα όμορφα παρκέ δάπεδα μέχρι τις περίπλοκες λεπτομέρειες στα καλούπια και τα έπιπλα, κάθε γωνιά του διαμερίσματός μας αποπνέει μια μοναδική γοητεία που θα κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη.

Περιγραφή γειτονιάς

Σε απόσταση αναπνοής από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το διαμέρισμά μας προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης, όπως την πλατεία Αριστοτέλους και τον Λευκό Πύργο. Είτε θέλετε να απολαύσετε την τοπική κουλτούρα, τη ζωντανή νυχτερινή ζωή ή απλά να εξερευνήσετε την πόλη με τον δικό σας ρυθμό, το διαμέρισμά μας είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης για τις περιπέτειές σας.
Με την προνομιακή του τοποθεσία, τις άνετες ανέσεις και την αξέχαστη γοητεία, το νεοκλασικό μας διαμέρισμα είναι η τέλεια επιλογή για όποιον αναζητά μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία Θεσσαλονίκης. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο σπίτι μας!
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
90 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Möbliert
Kosten
Preis
€ 2.500/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Ζ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren