1/24

Einfamilienhaus 224 m², Mithymna, Lesbos - Mithimna

Lesbos - Mithimna
€ 450.000
5+ Zimmer
224 m²
3 Badezimmer
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 21.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-209147

Το παραπάνω ιστορικό νεοκλασικό αρχοντικό στη φημισμένη Μήθυμνα της Λέσβου αποκαταστάθηκε με αγάπη και ποιοτική προσωπική εργασία. Αποτελεί ένα αξιόλογο ακίνητο σε περιζήτητη τοποθεσία στη Μήθυμνα, κοντά στη θάλασσα, την αγορά και το λιμάνι και με σπάνια για τον οικισμό εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και αρκετό χώρο στάθμευσης γύρω του.

Είναι συνολικής επιφάνειας 224 τ.μ. διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 1 dressing room, σαλόνια, 1 κουζίνα, 2 μπάνια και ένα WC, ενώ υπάρχει και αποθηκευτικός χώρος στο υπόγειο επιφάνειας 45 τ.μ. με ξεχωριστή είσοδο από την αυλή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σα χώρος δραστηριοτήτων ή φιλοξενίας.

Ανακαινίστηκε κατά το 2005 με ανακατασκευή της στέγης, μόνωση, διπλά τζάμια σε όλα τα ξύλινα κουφώματα, έγινε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις και κεντρική εγκατάσταση αντλίας θερμότητας. Ο εξωτερικός αύλειος χώρος διαμορφώθηκε με ωραία φύτευση και στο κέντρο του μια γοργόνα συντριβάνι. Ακόμη υπάρχει ένας παραδοσιακός φούρνος-BBQ, με μαρμάρινο τραπέζι και άλλος ένας υπερυψωμένος πετρόστρωτος χώρος με πανέμορφη θέα του κήπου και του Αιγαίου.

Η Μήθυμνα ή Μόλυβος είναι μεγάλος παραδοσιακός οικισμός της Λέσβου στη βόρεια ακτή του νησιού, 62 χλμ. Βορειοδυτικά της Μυτιλήνης.Το κάστρο που βρίσκεται στην κορυφή της Μήθυμνας και οικοδομήθηκε κατά τη διάρκεια της Βυζαντινής εποχής. Η χρονολογία ίδρυσης της Μήθυμνας σύμφωνα με τις υπάρχουσες πηγές τοποθετείται ανάμεσα στο 1140 και 1053 π.Χ.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Fläche
224 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3
Heizung
Zentralheizung, stromversorgung
Preisinformationen
Preis
€ 450.000
Preis pro m²
2.009 €/m²
Energieeffizienz
  • Heizung

    Zentralheizung, stromversorgung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+21 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren