1/25

Einfamilienhaus Ξηρόβρυση, Drosia, Anthidonos

AnthidonosΞηρόβρυση
€ 350.000
4 Zimmer
237 m²
3 Badezimmer
Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 22.08.2024
Beschreibung

Referenz: 1560

Κωδικός ακινήτου: 1560 - Ανθηδώνος Ξηρόβρυση ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 237 τ.μ. 4 επιπέδων μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2007 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 5 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, playroom, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από αεροδρόμιο 90000 μέτρα - Τιμή: 350.000 € Η μονοκατοικία είναι πρότυπη αντισεισμική κατασκευή με σκελετό από χάλυβα σε θεμέλια από μπετόν με 3-δέλτα πάνελ που επιτρέπει την εύκολη μετατροπή στους εσωτερικούς χώρους της οικίας. Έχει άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, αυτόνομη θέρμανση ανά όροφο με πολύ χαμηλή κατανάλωση και είναι κτισμένη σε οικόπεδο 250τμ.
Το σπίτι αποτελείται 2 ορόφους (υπόγειο, ισόγειο) συν επιπλέον σοφίτα. Έχει μεγάλα μπαλκόνια σε όλους τους ορόφους με θέα τη θάλασσα.
Το υπόγειο (80τμ) επικοινωνεί εσωτερικά με το ισόγειο και έχει τριπλή θέση στάθμευσης, σε χώρο 78 τμ που περιλαμβάνει, ξεχωριστό δωμάτιο τον καυστήρα και αποθήκη. Το δάπεδο του υπογείου είναι βιομηχανικό.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο (65τμ) υπάρχει ξεχωριστός χώρος κουζίνας με άνετους πάγκους, σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, χώρος τραπεζαρίας και ένα WC.
Ο 1ος όροφος (62τμ) περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, χώρο γραφείου, άνετο μπάνιο με τζακούζι, και χώρο για πλυντήριο και στεγνωτήριο.
Τέλος στον 2ο όροφο (30τμ) βρίσκεται η σοφίτα η οποία αποτελείται από ένα master bedroom με μικρή κουζίνα, WC με ντους, και μεγάλο μπαλκόνι με απεριόριστη θέα.
Επιπλέον η μονοκατοικία προσφέρει προεγκατάσταση για φυσικό αέριο, προεγκατάσταση για ασανσέρ, ηλεκτρικά παράθυρα PVC με διπλά τζάμια και σίτες. Διαθέτει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης. Στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο έχει κήπους και αυλές και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και150μετρα από τη θάλασσα και την αγορά.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Ja
Fläche
237 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
  • Kamin
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 350.000
Preis pro m²
1.477 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

B

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren