Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
W.C
Λογότυπο
Σαλόνι
1/10
Θέα από μπαλκόνι

Einfamilienhaus Ξυλόπολη, Xilopoli, Lachanas

LachanasΞυλόπολη
€ 25.000
1 Zimmer
30 m²
1 Badezimmer
Nein Aufzug
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 11.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1-42

Κωδικός ακινήτου: 1-42 - Λαχανάς Ξυλόπολη Ξυλόπολη ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 30 τ.μ. σε οικόπεδο 850 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Ζ και διαθέτει θέρμανση σόμπα, θέα σε βουνό, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, ηλεκτρικές συσκευές, ανοιχτωσιά - Τιμή: 25.000 €
ΞΥΛΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πωλείται οικόπεδο 850τμ με μικρό οίκημα 30τμ, στην άκρη του χωριού, εντός σχεδίου πόλεως και εντός οικισμού αντίστοιχα, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών. Το ακίνητο αυτό απέχει μόλις 45 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, 40 χιλιόμετρα από τις Σέρρες και 540 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Βρίσκεται σε ένα εκπληκτικό μέρος, σε ήσυχη γειτονιά, όπου προσφέρεται γαλήνη, ηρεμία και ξεγνοιασιά. Το μικρό οίκημα είναι χτισμένο το 2000. Υπάρχει ανοιχτωσιά, θέα και μεγάλος χώρος εντός του οικοπέδου για οποιαδήποτε χρήση. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η θέση στο χάρτη είναι η ακριβής της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
30 m²
Zimmer
1
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung
Andere Merkmale
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 25.000
Preis pro m²
833 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ζ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+7 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren