Duplexapartment Κέντρο, Zentrum, Ioannina

IoanninaΚέντρο
€ 315.000
4 Zimmer
150 m²
3+ Badezimmer
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 17.06.2023
Beschreibung

Referenz: A2370

Αποκλειστικά στη RE/MAX Premier
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ (0% Μεσιτική Αμοιβή)
Πωλείται εξαιρετική μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, στην περιοχή του Άλσους, 4ου και 5ου ορόφου, 150 τετραγωνικών μέτρων στο σύνολο, κατασκευής του 2010 με πρόσβαση από ασανσέρ σε κάθε επίπεδο ξεχωριστά και θέση στάθμευσης στην πυλωτή.
Πιο συγκεκριμένα:
Αποτελείται στον 4ο όροφο , συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. από δύο υπνοδωμάτια ,εκ των οποίων το ένα διαθέτει και ατομική ντουζιέρα και ένα master υπνοδωμάτιο που επικοινωνεί απευθείας με ένα χώρο βεστιαρίου ο οποίος μετατρέπεται εύκολα και σε ξεχωριστό λουτρό.
Στον 5ο όροφο συναντούμε έναν φωτεινό, ενιαίο και πολύ μεγάλο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με ενεργειακό τζάκι και απεριόριστη θέα, κρυφό χώρο w.c και γκαρνταρόμπας και μια άνετη κουζίνα με αυτόνομο βοηθητικό χώρο, ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες κάθε οικογένειας.
Επίσης διαθέτει ξεχωριστό χώρο αποθήκης στο υπόγειο.
Όλα τα υλικά κατασκευής είναι άριστης ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής,με τις λεπτομέρειες σε κάθε χώρο ξεχωριστά να κάνουν την διαφορά.
Διαθέτει εσωτερική σκάλα με την οποία επικοινωνούν τα δύο επίπεδα αλλά και ξεχωριστές σε κάθε επίπεδο πόρτες εισόδου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες κάθε οικογένειας και διευκολύνοντας την καθημερινότητά της.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου σε κάθε επίπεδο, κλιματισμό σε κάθε χώρο ξεχωριστά;, ενεργειακό τζάκι, boiler, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και τέντες στα μπαλκόνια κάθε ορόφου.Αποτελεί ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά ένα ακίνητο τόσο λειτουργικό αλλά και άκρως ποιοτικά κατασκευασμένο και μόλις λίγα λεπτά από όλα τα εμπορικά καταστήματα, υπηρεσίες, σχολεία, σούπερμαρκετ και όλες τις σύγχρονες υποδομές του κέντρου της πόλης.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
150 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
4° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 315.000
Energieeffizienz
Baujahr
2010
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
B
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren