1/25

Einfamilienhaus 148 m², Mithymna, Lesbos - Mithimna

Lesbos - Mithimna
€ 410.000
5 Zimmer
148 m²
3 Badezimmer
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 22.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-257597

Η παραπάνω μονοκατοικία κατασκευής 1994 με συνολική έκταση 148 τ.μ. βρίσκεται στην Μήθυμνα δίπλα στο λιμανάκι του παραδοσιακού οικισμού. Έχει διαμορφωθεί σε δυο ανεξάρτητα διαμερίσματα, το ένα μεγαλύτερο από το άλλο.

Το κυρίως σπίτι είναι 90τ.μ. και αναπτύσσεται σε δύο ορόφους. Στον όροφο της μονοκατοικίας, βρίσκεται μικρή αυλή με βοηθητικό χώρο, και μέσα στο σπίτι, ένας απλόχωρος ενιαίος χώρος κουζίνας, τραπεζαρίας και καθιστικού. Υπάρχει μπάνιο με ντουζιέρα, πλυντήριο και αποθήκη κάτω από τις σκάλες. Η όμορφη μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονται δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, κι ένα ακόμη μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα. Τα υπνοδωμάτια βγαίνουν σε ωραία μικρά μπαλκόνια που έχουν πανέμορφη θέα στο λιμάνι.

Το ισόγειο διαμέρισμα είναι 58τ.μ. κι έχει ένα ενιαίο χώρο (σαλοκουζίνα), δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο, ανακαινισμένο το Μάιο 2021.

Διατίθενται πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα, διαθέτουν κλιματισμό και κεντρική θέρμανση πετρελαίου, καθιστώντας τα κατοικίσιμα όλο το χρόνο, όχι μόνο στην τουριστική περίοδο.

Αποτελεί ιδανική λύση για κάποιον ο οποίος ψάχνει ένα επενδυτικό ακίνητο ή και το ιδανικό σπίτι διακοπών με ξεχωριστό ξενώνα. Το ακίνητο αυτό είναι προσφάτως ανακαινισμένο με μεράκι και ιδιαίτερη προσοχή από τους ιδιοκτήτες του και αυτό φαίνεται από τα υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Η Μήθυμνα ή Μόλυβος είναι μεγάλος παραδοσιακός οικισμός της Λέσβου στη βόρεια ακτή του νησιού, 62 χλμ. βορειοδυτικά της Μυτιλήνης και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα παραθεριστικά μέρη της Λέσβου.Το κάστρο που βρίσκεται στην κορυφή της Μήθυμνας οικοδομήθηκε κατά τη διάρκεια της Βυζαντινής εποχής. Η χρονολογία ίδρυσης της Μήθυμνας σύμφωνα με τις υπάρχουσες πηγές τοποθετείται ανάμεσα στο 1140 και 1053 π.Χ. 
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Fläche
148 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Preisinformationen
Preis
€ 410.000
Preis pro m²
2.770 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1994
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren