Zweizimmerwohnung erste Etage, Sikia, Xilokastro

Xilokastro
€ 260.000
3 Zimmer
174 m²
2 Badezimmer
Etage 1
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 20.04.2023
Beschreibung

Referenz: 3020

Στην κορυφή στα Καρυώτικα με υπέροχη αμφιθεατρική θέα στον Κορινθιακό κόλπο πωλείται διπλοκατοικία μέσα σε 2 στρέμματα κήπο. Αποτελείται από 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα 1ου και 2ου αντίστοιχα, με εμβαδόν 87 τ.μ. έκαστο, και κατασκευής 1994 με ολοκλήρωση έργων το 1997.

Το κάθε διαμέρισμα έχει την εξής διαρρύθμιση: σαλόνι - τραπεζαρία με τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το 1 είναι master (με δικό του λουτρό), και μεγάλες βεράντες με υπέροχη θέα στον Κορινθιακό.

Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει: τζάκι, θερμοπομπούς, 1 a/c, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, συναγερμό, κιγκλιδώματα ασφαλείας, ηλεκτρικές τέντες, εγκατάσταση για δορυφορική κεραία, 1 θέση κλειστή στάθμευσης, και αποθήκη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο ακίνητο που έχει συντηρηθεί άψογα. Βρίσκεται σε υπέροχα διαμορφωμένο κήπο δύο στρεμμάτων που περιέχει ελιές, τριανταφυλλιές, λεβάντες και άλλα μυρωδικά. Ο κήπος είναι περιφραγμένος, έχει φωτισμό, αυτόνομο πότισμα, Bbq, και συρρόμενη πόρτα εισόδου με μηχανισμό.

Διατίθεται προς πώληση ολόκληρο ή τμηματικά, και είναι κατάλληλο για όποιον αναζητά την απομόνωση και την ηρεμία, απέχοντας μόλις 7 χλμ από τη θάλασσα και το κέντρο του Ξυλοκάστρου. Ιδανικό για εξοχική κατοικία. 

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Property Manager: Vasiliki Lafazani
Mob.: +30 698 731 9522
info@lafazanihomes.com
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
174 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Balkon
Möbliert
Gemeinschaftsgarten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 260.000
Energieeffizienz
Baujahr
1994
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
Ε
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren