Einzimmerwohnung Gerostathi, 8, Likavittos, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosGerostathi, 8
€ 750/Monat
2 Zimmer
50 m²
2 Badezimmer
Etage 0
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 13.05.2022
Beschreibung

Referenz: 12538436

Μοναδικό ήσυχο και στιλάτο διαμέρισμα 50τμ στο Κολωνακι, μόλις 7 λεπτά από τη στάση ΜΕΤΡΟ Μεγάρου Μουσικής με θέα στο πάρκο.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα από τα διατηρητέα κτήρια της Αθήνας με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική φυσιογνωμία, είναι ανακαινισμένο και πλήρως επιπλωμένο με ωραία διαρρύθμιση και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Βρίσκεται πλησίον όλων των μεγάλων Νοσοκομείων, Αγ Σάββα, Ευαγγελισμός, Έλενα, Ναυτικό Νοσοκομείο, λίγα μέτρα από την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Ανακαινισμένο το 2022, υπερυψωμένο ισόγειο (1ος από την πίσω πλευρά), 1 υ/δ, διαμπερές, σαλόνι με μεγάλο καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι, χωλ, κουζίνα, μπάνιο, κλιματισμό, ήσυχο, φωτεινό, βλέπει σε πάρκο από την μπροστινή πλευρά και σε κήπο με δέντρα από την πίσω πλευρά, έχει πρόσβαση στην ταράτσα που έχει απρόσκοπτη θέα απευθείας στο δάσος του Λυκαβηττού, εντοιχισμένες συσκευές, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, τύπος δαπέδων ξύλο και πλακάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, πολυτελές, πλησίον μετρό/ηλεκτρικός (7 λεπτά από το σταθμό μετρό Μέγαρο Μουσικής και το μετρό Σταθμό Αμπελοκήπων). Διατίθεται και θέση πάρκινγκ ανοιχτή έπειτα από συνεννόηση χωρίς έξτρα χρέωση. Σε απόσταση 100 μ υπάρχει πάρκινγκ με θέσεις διαθέσιμες με τη μέρα-εβδομάδα-μήνα.

Βρίσκεται σε ιδιαιτέρως ήσυχη, ασφαλή, καταπράσινη περιοχή, λίγα μέτρα από τον περιφερειακό του Λυκαβηττού .

Φροντισμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, επιπλωμένο με επώνυμα έπιπλα, διακοσμημένο με έργα τέχνης, με μοντέρνα στοιχεία που συνδιάζονται με κλασσικά, απευθύνεται σε ανθρώπους με εκλεπτυσμένο γούστο και απαιτητικούς όσον αφορά στο χώρο που διαμένουν.

Το διαμέρισμα διατίθεται και για βραχυχρόνια μίσθωση.

Ο ένοικος θα είναι απαλλαγμένος από την καταβολή κοινοχρήστων.

Τιμή ενοικίου συζητήσιμη.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Miete
Etage
Erdgeschoss
Fläche
50 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
2
Möbliert
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 750/Monat
Preis pro m²
15 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 2/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson