Einfamilienhaus 291 m², Zentrum, Vocha

Vocha
€ 400.000
5+ Zimmer
291 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 26.07.2024
Beschreibung

Referenz: 641773

Κωδικός ακινήτου: 641773 - Βόχα Βοχαϊκό ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 291 τ.μ. σε οικόπεδο 2400 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2001 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 11 τ.μ., κήπο, τζάκι, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από πόλη 14000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 98000 μέτρα - Τιμή: 400.000 €
Μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη θάλασσα στο Βοχαϊκό, αυτό το εκπληκτικό σπίτι βρίσκεται σε ένα μεγάλο οικόπεδο και ανοιχτωσιά.
Το σπίτι 291μ² είναι χτισμένο σε δύο επίπεδα.
Το κάτω μέρος του σπιτιού είναι πλήρως τελειωμένο με ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας με τζάκι και άρτια εξοπλισμένη ημι-ξεχωριστή κουζίνα, τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο και WC. Συνδέεται με τον επάνω όροφο με μια σκάλα, ωστόσο αυτός ο χώρος μπορεί να χωριστεί και τα δύο επίπεδα και να λειτουργήσουν ως ξεχωριστές κατοικίες, ανάλογα με τις απαιτήσεις των νέων ιδιοκτητών.
Στον επάνω όροφο, το κυρίως σαλόνι και η τραπεζαρία έχουν πρόσβαση σε μεγάλα μπαλκόνια όπως και τα τέσσερα υπνοδωμάτια, το ένα από τα οποία είναι master με δικό του μπάνιο. Το κύριο μπάνιο βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, ωστόσο ώμος ούτε τα μπάνια ούτε η κουζίνα σε αυτόν τον όροφο δεν έχουν τοποθετηθεί.
Αυτό το όμορφο πολυτελές σπίτι χτίστηκε με απαιτητικά αισθητικά πρότυπα, όπως φαίνεται στις επιλογές ποιοτικών υλικών από τα εξαίσια μαρμάρινα δάπεδα μέχρι το σχεδιασμό των λουτρών και της κουζίνας.
Σχεδιασμένο για αυτονομία, το σπίτι διαθέτει επίσης φωτοβολταϊκό σύστημα. Έχει ηλιακό θερμοσίφωνο και κεντρική θέρμανση.
Το οικόπεδο (2400m²) είναι περιμετρικά περιφραγμένο και έχει χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Επίσης υπάρχει χώρος για μπάρμπεκιου και για κατασκευή πισίνας .
Η περιοχή του Βοχαϊκού είναι ένα εξαιρετικό σημείο, εύκολα προσβάσιμο όλο το χρόνο, καθώς απέχει μόλις μία ώρα οδικώς από την Αθήνα/Αεροδρόμιο, καθιστώντας την ιδανική είτε ως εξοχικό είτε ως μόνιμη κατοικία.

Υπεύθυνος Ακινήτου: Susan Relph | Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 6943 609 024 | Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 | www.argolida-realestate.com | susan@argolida-realestate.com

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
291 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
7
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Kamin
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 400.000
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Δ

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren