Duplexapartment, neu, 130 m², Zentrum, Vrilissia

Vrilissia
€ 500.500
4 Zimmer
130 m²
2 Badezimmer
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 04.03.2024
Beschreibung

Referenz: W-02P4NV

Το διαμέρισμα αναπτύσσεται στον 2ο και 3ο όροφο.
Θα αποτελείται από τραπεζαρία, σαλόνι και κλειστή ή ανοιχτή κουζίνα, ανάλογα με την προτίμηση του αγοραστή. Θα διαθέτει επίσης ένα κύριο υπνοδωμάτιο με πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο στον 3ο όροφο, δύο υπνοδωμάτια, δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια ή ένα μπάνιο και ένα δωμάτιο πλυντηρίου (προαιρετικά).
Θα διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό κλάσης Α και θα περιλαμβάνει αυτόνομη αντλία θερμότητας θέρμανσης/ψύξης, ενδοδαπέδια θέρμανση συνδεδεμένη με την αντλία θερμότητας, θερμομόνωση για την ελαχιστοποίηση των ενεργειακών απωλειών - εξωτερική θερμοπρόσοψη 10cm καθώς και ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
Θα παρέχει υψηλής αισθητικής τζάκι βιοαιθανόλης, φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς καμινάδα, εξαερισμό & ανάγκη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Θα διαθέτει επίσης ηλεκτρικά ρολά μόνο στα υπνοδωμάτια.
Τα δάπεδα του διαμερίσματος θα είναι ημιμασίφ δρυς στο σαλόνι και τα υπνοδωμάτια. Θα τοποθετηθεί κουζίνα που θα συνδυάζει εργονομία και αισθητική μάρκας της επιλογής του αγοραστή. Θα διαθέτει δύο μπάνια με ντους ή μπανιέρα της επιλογής του, με πλακάκια και είδη υγιεινής που χαρακτηρίζονται από υλικά υψηλής ποιότητας. Τα δύο μπάνια θα είναι εξοπλισμένα με κρεμαστούς νιπτήρες.
Θα διαθέτει παράθυρα μεγάλου μεγέθους για μεγιστοποίηση της θέας, με μεγάλες βεράντες/μπαλκόνια με υψηλής αισθητικής στηθαία από γυαλί ή άλλο οικοδομικό υλικό τύπου ισοδύναμης ποιότητας και αξίας.
Διαθέτει δύο υπόγειες θέσεις στάθμευσης και έναν υπόγειο αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον 10 m². Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης θα έχει μία είσοδο και μία έξοδο.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
130 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 500.500
Eigentumswohnungskosten
€ 50/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
2022
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren