THE VIEW
1/22

Einfamilienhaus 140 m², Renovierung notwendig, Zentrum, Lesbos - Mitilini

Lesbos - Mitilini
€ 150.000
3 Zimmer
140 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 29.08.2024
Beschreibung

Referenz: 757

ΛΕΣΒΟΣ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΣΟΥΡΑΔΑ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΠΕΡΗΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 140Τ.Μ. ΣΕ 680Τ.Μ. ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΨΗ 7Μ. 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ, 1 ΚΟΥΖΙΝΑ, 1 ΣΑΛΟΝΙ, ΚΗΠΟ, ΑΠΟΘΗΚΗ, ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ 1 WC. ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΗ, ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΤΟ 1948 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ , ΤΗΝ ΣΟΥΡΔΑ , ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΗΠΟ  ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΓΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 245 ΤΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΟΙ 81.ΤΜ. ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ 163 ΤΜ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Η, ΔΑΠΕΔΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ, PLAYROOM. ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΩΡΩΝ:

ΥΠΟΓΕΙΟ : 1 ΔΩΜΑΤΙΟ , ΚΟΥΖΙΜΑ 1 ΜΠΑΝΙΟ 1 WC KAI ΑΠΟΘΗΚΗ
ΜΕΣΑΙΟΣ ΟΡΟΦΟΣ : ΧΩΛ ΚΑΙ 2 ΔΩΜΑΤΙΑ
ΑΝΩ ΟΡΟΦΟΣ : ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΑ
ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ. ΤΙΜΗ 150.000€ | ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: #757 ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΡΑΛΛΙΔΗ <<ΚΤΗΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ>>

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ :Η Σουράδα Μυτιλήνης,οπου βρισκεται το ακίνητο  όπως και η ευρύτερη περιοχή της Λέσβου, φημίζεται για τα εντυπωσιακά αρχοντικά της, τα οποία αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του νησιού. Αυτά τα αρχοντικά χτίστηκαν κυρίως κατά τη διάρκεια της ακμής της ναυτιλίας και του εμπορίου στην περιοχή, από τα τέλη του 18ου έως τις αρχές του 20ού αιώνα. Χαρακτηριστικά των Αρχοντικών:Συνήθως κατασκευασμένα από πέτρα και ξύλο, με κεραμιδένιες στέγες και πλούσια διακοσμητικά στοιχεία.Οι εσωτερικοί χώροι   είναι εξίσου εντυπωσιακοί, με ψηλά ταβάνια, ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες, και πολύχρωμες τοιχογραφίες.Πολλά από τα αρχοντικά διαθέτουν μεγάλους κήπους με λουλούδια, δέντρα και συχνά κρήνες.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
140 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Preisinformationen
Preis
€ 150.000
Preis pro m²
1.071 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Η

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+19 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren