1/25

Einfamilienhaus Ποσειδωνία, Poseidonia, Syros

SyrosΠοσειδωνία
€ 980.000
5+ Zimmer
358 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 01.08.2024
Beschreibung

Referenz: 2914

Σύρος, Ποσειδωνία: Πωλείται Μονοκατοικία 358 τμ.  εξαιρετικής κατασκευής σε μια από τις καλύτερες θέσεις του νησιού, με φανταστική θέα τόσο στη θάλασσα (δυτικά) που προσφέρει μοναδικά ηλιοβασιλέματα, όσο και προς όλες τις άλλες κατευθεύνσεις. Είναι κτισμένη σε οικόπεδο 4220 τμ. το οποίο με πολύ επιμέλεια έχει διαμορφωθεί και δενδροφυτευτεί (σήμερα έχει 40 ελιές κι άλλα δέντρα και φυτά) και δημιουργεί ένα πολύ όμορφο φυσικό περιβάλον. Επίσης υπάρχει μελέτη για εγκατάσταση πισίνας 50 τμ. 

Η κατοικία έχει 3 επίπεδα και η διαρρύθμισή της είναι ως εξής: Στο πρώτο (ισόγειο Α) επίπεδο ένας χώρος 89 τμ. με δική του είσοδο περιλαμβανει δύο μεγάλα Υ/Δ, μια σαλονοκουζίνα και ένα μπάνιο με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

Η κύρια κατοικία 157 τμ. είναι σε δύο επίπεδα (ισόγειο Α + ισόγειο Β με δύο εισόδους) που συνδέονται με εσωτερική σκάλα και περιλαμβάνει 4 Υ/Δ, 1 καθιστικό, 1 κουζίνα και 2 μπάνια, καθώς επίσης και βοηθητικούς χώρους 69 τμ.  με 3 αποθήκες και το μηχανοστάσιο.

Ο πρώτος όροφος που έχει πρόσβαση από εξωτερική σκάλα είναι ένα καταπληκτικό στούντιο 44 τμ. με έναν μεγάλο χώρο με κουζίνα και 1 μπάνιο. 

Το σπίτι έχει τεράστιες βεράντες και πολύ όμορφες εξωτερικές γωνιές σε όλους του προσανατολισμούς και είναι κατασκευασμένο με έμφαση στην άνεση των χώρων (ευρύχωροι διάδρομοι και σκάλες, ευρύχωρα υπνοδωμάτια κλπ.). Η ιδιαίτερη λιτότα που το χαρκτηρίζει δίνει την δυνατότητα και την ελευθερία δημιουργίας οποιασδήποτε εσωτερικής διακόσμησης  και σχεδιασμού που ενδεχομένως θα ήθελαν οι νέοι ιδιοκτήτες. 

Υπάρχει  εγκατεστημένη κεντρική θέρμανση, στέρνες νερού περίπου 70 κβ. μ. ηλεκτρικές συσκευές, η κατασκευή του κτιρίου ολοκληρώθηκε το 2004 και έκτοτε συντηρείται συστηματικά ώστε να είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Τιμή 980.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2914
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
358 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
6
Badezimmer
3+
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 980.000
Preis pro m²
2.737 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2004
  • Heizung

    Zentralheizung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren