1/8

Einfamilienhaus 73 m², ausgezeichneter Zustand, Zentrum, Kiparissia

Kiparissia
€ 80.000
2 Zimmer
73 m²
1 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 23.08.2024
Beschreibung

Referenz: W-02Q2KP

Το “Agaliani Stone House” είναι ένα παραδοσιακό πετρόχτιστο σπίτι, που βρίσκεται στην Αγαλιανή έναν γραφικό οικισμό πάνω σε ένα λόφο που δεσπόζει στις απέραντες παραλίες του Κυπαρισσιακού κόλπου.

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 70 τ.μ., είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και στο χώρο κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. Αποτελείται από δύο χώρους, μεγάλη ενιαία κουζίνα με τραπεζαρία και τζάκι, καθώς και ένα υπνοδωμάτιο.

Το σπίτι έχει ανεπανάληπτη θέα, καθώς βρίσκεται σε υπερυψωμένη σημείο, διαθέτει πλούσιο κήπο, στον όποιον μπορούν να καλλιεργηθούν οπωροφόρα και διακοσμητικά φυτά. Ο κήπος και το σπίτι περιβάλλονται από μια καλοχτισμένη πέτρινη μάντρα.

Κατασκευασμένο με απλά αλλά καλής ποιότητας υλικά που δένουν με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα.

Η Αγαλιανή είναι ένα χωριό που βρίσκεται στη Δυτική Μεσσηνία. Χτισμένη σε ένα λόφο ακριβώς πάνω από τις ακτές του Ιονίου πελάγους προσφέρει υπέροχη θέα στις αμμώδεις και απέραντες παραλίες του Κυπαρισσιακού κόλπου.

Η απόσταση από την πλησιέστερη αμμουδιά που είναι και από τις ομορφότερες είναι λιγότερη από 15 min. Το χωριό περιβάλλεται από πυκνά δάση από πεύκα και βελανιδιές, και από μικρούς ορεινούς ελαιώνες που παράγουν ένα από τα καλύτερα λάδια της Μεσογείου. Λόγω των ιδιαίτερων προσόντων της, η Αγαλιανή έχει γίνει κατοικία, μόνιμη ή καλοκαιρινή, πολλών ανθρώπων από όλη την Ευρώπη, που έχουν τη δυνατότητα να κτίσουν η να αγοράσουν σπίτι εκεί.

Οι δασωμένοι λόφοι της κρύβουν έναν σημαντικό αριθμό από εξοχικά σπίτια και πολυτελείς βίλες, που απολαμβάνουν μια υπέροχη θέα στην απέραντη θάλασσα και τις ακτές της.

Η απόσταση από την κοντινότερη πόλη, την Κυπαρισσία, είναι 14 χιλιόμετρα. Στην Κυπαρισσία υπάρχουν όλες οι ανέσεις: αγορά, ξενοδοχεία, ιατροί, νοσοκομείο, σταθμοί λεωφορείων, σχολεία, κολυμβητήριο, γυμναστήρια κτλ.

Η απόσταση από το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι 70 χιλιόμετρα και από την Αθήνα 2,5 με 3 ώρες οδικώς.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
73 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 80.000
Preis pro m²
1.096 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 40/Monat
Energieeffizienz
  • Zustand

    Modernisiert
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+5 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren