Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι
Θέα
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Εσωτερικοι χώροι
Υπνοδωμάτιο
Σκάλα
Κουζίνα
Μπάνιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Σκάλα
1/23
Εξωτερικοι χώροι
Εξωτερικοι χώροι

Einfamilienhaus Κύμη, Kalimerianoi, Kimi

KimiΚύμη
€ 100.000
5 Zimmer
259 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.08.2024
Beschreibung

Referenz: 42934

ID Ακινήτου: ES651

ΣΕ ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΛΗΜΕΡΙΑΝΟΙ

Επιβλητική διώροφη πέτρινη κατοικία σε δεσπόζουσα θέση στο χωριό Καλημεριανοί. Ένα αριστούργημα τοιχοποιίας κορυφαίας ποιότητας που μπορεί να μετατραπεί για να εξυπηρετήσει κάθε είδους απαιτήσεις στέγασης. Με σύγχρονες εμβληματικές τοξωτές πόρτες και παράθυρα εισόδου μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί την παλιά δόξα αυτού του τόπου.

Το χωριό Καλημεριανοί είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χωριά της περιοχής με πολλά διατηρημένα παλιά πέτρινα σπίτια, τα οποία μαρτυρούν την παλαιότερη οικονομική ευημερία του οικισμού. Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Καλημεριανοί μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Κύμης και είναι κρυμμένο στα στενά σοκάκια του χωριού. Ο κεντρικός δρόμος των Καλημεριανών, όπου θα βρείτε ένα καφενείο και ένα σούπερ μάρκετ, είναι ένας αρκετά πολυσύχναστος δρόμος που συνδέει μεγάλο αριθμό χωριών ξεκινώντας από την Κύμη μέχρι τις Κονίστρες ή τα Πλάτανα.

Αυτή η διπλοκατοικία είναι αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει 2 ξεχωριστές οικογένειες ή με την προσθήκη μιας εσωτερικής σκάλας θα μπορούσε να εξυπηρετήσει ακόμη και μια μεγάλη οικογένεια. Ο κάτω όροφος είναι έτοιμος να κατοικηθεί, με κάποιες μικρές αναβαθμίσεις που απαιτούνται. Χτισμένο σε δύο επίπεδα, το ισόγειο διαθέτει ένα ευρύχωρο μπάνιο με ντους, μια τυπική κουζίνα, ένα μικρό υπνοδωμάτιο στο κάτω επίπεδο και χώρο για δύο κρεβάτια στο επίπεδο της σοφίτας. Ο ημιτελής επάνω όροφος θα πρέπει να ολοκληρωθεί για να γίνει κατοικήσιμος. Έχει αφαιρεθεί κάθε προηγούμενος σοβάς στον πέτρινο τοίχο και έχουν τοποθετηθεί χωρίσματα από τούβλα με αρκετό ύψος για να χτιστεί ένα ακόμη πατάρι σε αυτό το ξεχωριστό σπίτι του τελευταίου ορόφου. Η μπαλκονόπορτα και τα παράθυρα με νότιο προσανατολισμό έχουν υπέροχη θέα στο μακρινό Αιγαίο Πέλαγος και μια επέκταση του μπαλκονιού θα αποτελούσε ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό για να απολαύσετε το βραδινό σας τσάι ή καφέ.

Υπάρχουν επίσης δύο ξεχωριστοί ημιυπόγειοι αποθηκευτικοί χώροι με πρόσβαση από το πλάι του σπιτιού, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για αποθήκευση ή ως κελάρι κρασιών. Στο οικόπεδο των 250 τ.μ. θα βρείτε επίσης μια μικρή κατασκευή με μερικά ακόμη δωμάτια, η οποία θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη ή ακόμη και ως ένα επιπλέον μικρό διαμέρισμα. Υπάρχει υποδομή για κεντρική θέρμανση.

Οι επιλογές είναι τόσες πολλές και εξαρτώνται από τη φαντασία του μελλοντικού ιδιοκτήτη.

Το σπίτι είναι ημιτελές και θα χρειαστεί εργασίες για να ολοκληρωθούν όλοι οι όροφοι, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Οι υποδείξεις είναι διαθέσιμες εντός 48 ωρών προειδοποίησης.

Τιμή: €100.000. Evia Sun Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2229064312, email: info@eviasun.gr, website: https://eviasun.gr/
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
259 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
4
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 100.000
Preis pro m²
386 €/m²
Energieeffizienz
  • Zustand

    Modernisiert
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+20 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Στέφανος Κουνής