Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/8
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Maisonette-Wohnung neu, zweite Etage, Glyfada - center, Glyfada

Glyfada
€ 1.350.000
5 Zimmer
154 m²
3+ Badezimmer
Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 23.08.2024
Beschreibung

Referenz: 252275

Μια μοναδική μεζονέτα 2ου και 3ου ορόφου συνολικού εμβαδού 154 τ.μ. που περιβάλλεται από μeγαλα μπαλονια γυρω γυρω με ιδιωτική πισίνα (2.00m x 3.10m ).
Η μεζονέτα έχει εντυπωσιακό διπλό ύψος οροφής με υπερμεγέθεις γυάλινες πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Αυτές οι μεγάλες γυάλινες πόρτες δίνουν μια όμορφη θέα της Γλυφάδας και της πισίνας και επιτρέπουν άφθονο φυσικό φως.
Ο πρώτος όροφος (87 τ.μ.) της μεζονέτας αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων μαστερ με μπάνιο, ένα καθιστικό με πολυτελές τζάκι, μια τραπεζαρία, μια μοντέρνα ξεχωριστή κουζίνα και ένα W.C.
Το υλικό της επιλογής μας για το τζάκι είναι ένα πανέμορφο ιταλικό μάρμαρο υψηλής ποιότητας, το οποίο θα δώσει ένα επιπλέον αέρα εκλέπτισμένης φινέτσας. Όταν η γυάλινη πόρτα είναι ορθάνοιχτη, τα μπαλκόνια και το καθιστικό γινονται ένα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης κατά τους θερμότερους μήνες. Επιπλέον, στο περιμετρικο ευρύχωρο μπαλκόνι θα βρείτε την πισίνα, καθιστώντας το το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε
Ο δεύτερος όροφος (67 τ.μ.) της μεζονέτας είναι προσβάσιμος είτε μέσω της εσωτερικής σκάλας είτε μέσω του ιδιωτικού ανελκυστήρα. Αυτός ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων μαστερ με ιδιωτικό μπάνιο, ένα επιπλέον
μπάνιο και και και ένα όμορφο εσωτερικό γυάλινο μπαλκόνι με θέα στο καθιστικό. Αυτός ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να δημιουργηθεί ένας χώρος μελέτης, ή ένα επιπλέον καθιστικό ή ακόμη και ένα play room.
Το ακίνητο είναι γεμάτο με φυσικό φως και είναι σχολαστικά κατασκευασμένο από υλικά κορυφαίας ποιότητας και φινιρίσματα υψηλής ποιότητας.
Εαν αγοραστει σε πρώιμο στάδιο, η ομάδα του κατασκευαστή καλωσορίζει συζητήσεις για την τροποποίηση ή την προσθήκη στοιχείων σύμφωνα με το γούστο του αγοραστή.
Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
2
Aufzug
Ja
Fläche
154 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, fußbodenheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Pool
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 1.350.000
Preis pro m²
8.766 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+5 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren