1/4

Bauland zur Verkauf

Vari - Varkiza
€ 480.000
710 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 23.08.2024
Beschreibung

Referenz: W-02QLBY

Μοναδικό οικόπεδο 710 τ.μ. σε ωραία γειτονιά στη περιοχή "Κόρμπι" της Βάρης, δίπλα σε νεόκτιστες μονοκατοικίες! Ο συντελεστή δόμησης είναι 0.3, ποσοστό κάλυψης 40%. Το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος οικοδομής είναι 8 μ. συν 1.5 μ. για στέγη κεραμοσκεπής. Το μοναδικό αυτό οικόπεδο διαθέτει άδεια οικοδομής και διατίθεται σε τιμή ευκαιρίας.

Τοποθεσία: Η Βάρη είναι ένα ανερχόμενο προάστιο στη νότια Αθήνα, μόλις 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βάρη είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές και φιλοξενεί οργανωμένες εγκαταστάσεις παραλίας, beach bar, εστιατόρια, ταβέρνες και κλαμπ θαλάσσιων σπορ. Εξακολουθεί να διατηρεί την αίσθηση της γειτονιάς και είναι ιδανικό για την ανατροφή οικογενειών. Η Βάρη έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο και κοντά σε σούπερ μάρκετ, τράπεζες και μπουτίκ. Έχει επίσης μια έντονη νυχτερινή ζωή με μερικά από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά κλαμπ.

Προσβασιμότητα: Προσβάσιμο με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και τη Γλυφάδα, τον πλησιέστερο εμπορικό κόμβο και μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Δυνατότητα επένδυσης: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Ριβιέρας της Αθήνας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Merkmale
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Art
Bauland
Fläche
710 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Preisinformationen
Preis
€ 480.000
Preis pro m²
676 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+1 Foto
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren