1/10

Bauland zur Verkauf

KefaloniaΝΕΟΧΩΡΙ
€ 55.000
954 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 23.08.2024
Beschreibung

Referenz: 231771002-90

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Αγροτεμάχιο οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση, συνολικής επιφάνειας 954.66 τ.μ. στο Νεοχώρι Ερίσσου, Κεφαλονιά. Πρόκειται για εξαιρετική επενδυτική πρόταση.

Η ιδιοκτησία αυτή βρίσκεται εκτός οικισμού και κτίζει κατοικία έως 122,74 τ.μ.

Το Νεοχώρι είναι παραδοσιακός οικισμός στην βόρειο-ανατολική Κεφαλονιά με διαδρομές σε κατάφυτα βουνά, φαντασμαγορικές παραλίες και μυθικές σπηλιές στην γύρω περιοχή, τα Σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το παραθαλάσσιο χωριό και λιμάνι Αγία Ευφημία. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ιδιοκτησίας αυτής είναι η ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και οι παραλίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση όπως η διάσημη παραλία του Μύρτου. Η παραλία της Αγίας Σοφίας είναι εύκολα προσβάσιμη από έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο 8 χιλιόμετρων που ξεκινάει από το χωριό Κομιτάτα.

Το οικόπεδο βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το γραφικό χωριό της Άσσου, και 10 λεπτά από το κοσμοπολίτικο ψαροχώρι του Φισκάρδου, με τα μικρά καλόγουστα μαγαζάκια, εστιατόρια και καφέ για κάθε γούστο. Η απόσταση από το Αργοστόλι, πρωτεύουσα του νησιού, είναι 50 χλμ . Το λιμάνι του Φισκάρδου συνδέει την Κεφαλονιά με την Ιθάκη και την Λευκάδα, με συχνά δρομολόγια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τιμή: 55.000 €
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
954 m²
Preisinformationen
Preis
€ 55.000
Preis pro m²
58 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+7 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren