1/9

Bauland zur Verkauf

MethoniΕπαρχιακή Οδός Μεθώνης-Φοινικούντα, Πύλος-Νέστορας 24006
€ 330.000
10.993 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 23.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-3606691

Επενδυτικό ακίνητο στην τοποθεσία "Λάμπες".

Διατίθεται προς πώληση εξαιρετικό οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 10.993 τ.μ., σε απόσταση αναπνοής από την παραλία "Λάμπες".

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και η μέγιστη δόμηση αυτού για κατοικία ανέρχεται σε 285 τ.μ. συν τους υπόγειους βοηθητικούς χώρους οι οποίοι δεν προσμετρούν στην δόμηση. Είναι κατάλληλο είτε για την κατασκευή βίλας , είτε για την κατασκευή περισσότερων κτισμάτων, κατάλληλων είτε για τουριστική εκμετάλλευση ή και για πώληση.

Σημαντικό επίσης είναι ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο είναι κατάλληλο και για την δημιουργία τουριστικής μονάδας με τη μέγιστη δόμηση σε αυτή την περίπτωση να ανέρχεται σε 1.978 τ.μ..

Μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου, αποτελεί επίσης η εύκολη πρόσβαση επί της επαρχιακής οδού. Σε αρκετά κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο μόλις 650 μέτρα μπορείτε να μεταβείτε στην εξαιρετική παραλία "Λάμπες", η οποία είναι οργανωμένη και κατά μήκος της υπάρχουν beach bars - restaurants και pool bar - restaurant. Επίσης η Μεθώνη, η οποία διαθέτει εξαιρετική παραλία αλλά και ένα πανέμορφο μεσαιωνικό κάστρο, απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και η Φοινικούντα μόλις 6 λεπτά με το αυτοκίνητο. Τέλος η πλησιέστερη παραλία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το ακίνητο.

Λίγα λόγια για την ευρύτερη περιοχή της Μεθώνης και της Φοινικούντας:

- Η Μεθώνη είναι ένας παραδοσιακός οικισμός και αποτελεί μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας , η αρμονική συνύπαρξη τους παλαιού στοιχείου με το νέο δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην περιοχή . Οι φυσικές ομορφιές, τα ιστορικά μνημεία και οι υπέροχες παραλίες σε συνδυασμό με την άρτια τουριστική υποδομή έχουν αναδείξει την Μεθώνη σε ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της νότιας Πελοποννήσου. Εδώ επίσης δεσπόζει και το επιβλητικό ενετικό κάστρο της Μεθώνης και το περίφημο οκταγωνικό Μπούρτζι χτισμένο στην άκρη της χερσονήσου της Μεθώνης.
- Σε κοντινή απόσταση μόλις 6 λεπτά (3 χιλιόμετρα) δεσπόζει η υπέροχη Φοινικούντα η οποία έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, εκμεταλλευόμενη κυρίως το γεγονός πως περιβάλλεται από μεγάλες αμμουδερές παραλίες με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά . Η περιοχή τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει πλήρη τουριστική υποδομή διαθέτοντας πολυάριθμα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, ξενοδοχεία, camping και ένα μεγάλο αριθμό εστιατορίων , καφετεριών και τουριστικών καταστημάτων.

Επίσης η Πύλος απέχει 15 λεπτά (12 χιλιόμετρα) , η Γιάλοβα το Navarino Bay (γήπεδο golf) και Navarino Hills (γήπεδο golf) απέχουν 26 λεπτά (20 χιλιόμετρα) . Η απόσταση από τον Διεθνή Αερολιμένα της Καλαμάτας είναι περίπου 60 λεπτά ( 53 χιλιόμετρα).

ΤΙΜΗ : 330.000 €

GA Real Estate and Constructions
Mob. phone : + 306998185327

+ 306998185334
email : info@garealestate.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Art
Bauland
Fläche
10.993 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Preisinformationen
Preis
€ 330.000
Preis pro m²
30 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+6 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren