Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
1/19

Einfamilienhaus Επ. Οδός 15-Αργαλαστής-Πλατανιάς, 370 06, Λαύκος, Zentrum, Sipiada

SipiadaΕπ. Οδός 15-Αργαλαστής-Πλατανιάς, 370 06, Λαύκος
€ 198.000
5 Zimmer
140 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 30.08.2024
Beschreibung

Referenz: 3220

Κωδικός ακινήτου: 3220 - Σηπιάδα Λαύκος ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2010 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα - Τιμή: 198.000 € Μονοκατοικία διώροφη συνολικού εμβαδού 140τμ σε οικόπεδο 3.168τμ στο Λαυκο Πηλίου. Στο ισόγειο έχει δύο ξύλινες εξωτερικές πόρτες, μπρος και πίσω με σιτόπορτες και διαθέτει σαλοτραπεζαρία (καθιστικό) διαμπερή με γωνια τζακιου, κουζίνα ενιαία με την σαλοτραπεζαρία, δωμάτιο ύπνου ή άλλης χρήσης, μπάνιο με ντουζιέρα. Στεγασμένο χώρο 18τμ ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γκαραζ ή αποθήκη. Ο όροφος επικοινωνεί εσωτερικά με σκάλα μπετονένια επενδεδυμένη με πλακάκια που καταλήγει σε μικρό διάδρομο και διαθέτει (δύο κρεβατοκάμαρες, μια μεγάλη και μια μικρή ). Ένα μεγάλο δωμάτιο με τζάκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως κρεβατοκάμαρα είτε ως καθηστικό. Δύο μπάνια με ντουζιέρες. Βεράντα 28τμ (πόρτα με σιτόπορτα) με σκέπαστρο από ξύλο και κεραμίδι. Εχει τοποθετηθεί επιδαπέδιο σύστημα θέρμανσης, χωρίς να έχουν εγκατασταθεί ακόμα ο λέβητας και τα σώματα του καλοριφέρ. Η οικία είναι επιπλωμένη, υπάρχει εγκατάσταση terner , ενώ τα πατώματα, τα λουτρά και η σκάλα είναι στρωμένα με πλακάκια. Στον περιβάλλοντα χώρο του οικοπέδου υπάρχουν πεύκα, συκιά βερικοκιά καστανιά καθώς και αγριελιές. Το υπόλοιπο οικόπεδο έχει διαμορφωμένα πατάρια στο κάτω μέρος του οικοπέδου, όπου προϋπήρχε αμπελώνας. Το οικόπεδο έχει θέα στη θάλασσα αλλά και στο χωριό, ενώ στο πίσω μέρος του περιβάλλεται από δέντρα. Τα 1000τμ του οικοπέδου είναι επίπεδη επιφάνεια. Υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης αυτοκινήτων στο χώρο του οικοπέδου περιμετρικά της οικίας. Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από αγροτικό δρόμο με άσφαλτο μήκους 500 περίπου μέτρων, ο οποίος ξεκινά από τον κεντρικό δρόμο. Η οικία απέχει 6 χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο (Παγασητικός Κόλπος) χωριό Μηλίνα. Υπάρχει υπόποιπο δόμησης 60τμ . Τιμή συζητήσημη. Το μεσιτικό γραφείο Παπαδημητρίου ,για επιλεγμένα ακίνητα, διαθέτει ιπτάμενο όχημα ( DRONE) για πανοραμικά βίντεο και φωτογραφίες χωρίς χρέωση. Το γραφείο μας σας καθοδηγεί καθ’ όλη τη διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου και σας βοηθάμε σε κάθε βήμα για την εύρεση της ιδανικής ιδιοκτησίας για σας. Το γραφείο μας συνεργάζεται στενά με διακεκριμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, δικηγόρους, συμβολαιογράφους και οικονομικούς συμβούλους. Όλοι μαζί συγκροτούν μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών που εγγυάται τον επιτυχή χειρισμό όλων των εξειδικευμένων εκείνων ζητημάτων που υπάρχουν στα πλαίσια μιας κτηματομεσιτικής συναλλαγής.
Το ακίνητο είναι το ακριβότερο προϊόν της αγοράς, η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι πολλές φορές αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας ζωής! Σας καθοδηγούμε καθ όλη τη διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου και σας βοηθάμε σε κάθε βήμα για την εύρεση της ιδανικής ιδιοκτησίας για εσάς.
Το γραφείο μας συνεργάζεται στενά με διακεκριμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες δικηγόρους συμβολαιογράφους και οικονομικούς συμβούλους. Όλοι μαζί συγκροτούν μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών που εγγυάται τον επιτυχή χειρισμό όλων των εξειδικευμένων εκείνων ζητημάτων που υπάρχουν στα πλαίσια μιας κτηματομεσιτικής συναλλαγής.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
Διεύθυνση μεσιτικού γραφείου Αναλήψεως 361 - Κανάρη
Τηλέφωνο: 2421054087
Κιν. 6979609697 - 6977411883
Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
140 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
4
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
  • Kamin
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 198.000
Preis pro m²
1.414 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

B

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+16 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren