Einfamilienvilla 600 m², Petaloudes, Rhodos

Rhodos
€ 650.000
5+ Zimmer
600 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 23.03.2024
Beschreibung

Referenz: 724270

Ρόδος - Ιαλυσός, βίλα μονοκατοικία τριών επιπέδων, 200 τμ έκαστο. υπόγειο, ισόγειο κ όροφος στο σύνολο 600 τμ. Είναι πολυτελούς κατασκευής 2006 σε οικόπεδο 28000τμ με κήπο. Είναι πανταχόθεν ελεύθερο με νότιο προσανατολισμό κ σε απόσταση 300μ από τη θάλασσα. Διαθέτει γκαράζ δυο θέσεων κ ανεξάρτητη πρόσβαση στο οικόπεδο.
Στο υπόγειο υπάρχει ξενώνας δυο δωματίων κ μπάνιου καθώς κ αποθηκευτικοί χώροι μηχανοστάσιο κεντρικής θέρμανσης-ψύξης, αίθουσα μπιλιάρδου κ μικρός χώρος κουζίνας κ γυμναστήριο. Η πρόσβαση στο υπόγειο γίνεται μόνο εσωτερικά από το κεντρικό χωλ της εισόδου με σκάλα πλάτους δυο μέτρων.
Στο ισόγειο η πρόσβαση γίνεται από το κεντρικό χωλ της εισόδου με εκατέρωθεν σκαλοπάτια πλάτους ενός μέτρου εκάστου. Εδώ βρίσκεται η κουζίνα, αποθήκη κουζίνας, πλυσταριό κ χώρος εσωτερικού στεγνωτηρίου, τραπεζαρία, 3 σαλόνια, βιβλιοθήκη, μπάνιο, κ η σκάλα που οδηγεί στον όροφο. Η πρόσβαση στις μεγάλες βεράντες του ισογείου γίνεται από μπαλκόνοπορτες από PVC θερμοηχομονωτικ΄α. Έχει θέα από ημικύκλιο τζαμαρία 12 τμ προς την θάλασσα, καθώς κ από τις μεγάλες εκατέρωθεν βεράντες.
Ο όροφος αποτελεί την ζώνη ύπνου της κατοικίας κ έχει 5 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κεντρικό με θέα προς τη θάλασσα από την ημικύκλιο τζαμαρία είναι 40 τμ κ διαθέτει δικό του μπάνιο με ξεχωριστό ντους κ μπανιερά υδρομασάζ καθώς κ ανεξάρτητο δωμάτιο γκαρνταρόμπας.Τα υπόλοιπα υπνοδωμάτια εξυπηρετούνται από ένα μπάνιο 12τμ κ διαθέτουν όλα μεγάλες ντουλάπες κ αερίζονται κ φωτίζονται από ένα παράθυρο κ μια μπαλκονόπορτα αντίστοιχα.
Η πρόσβαση στην ταράτσα γίνεται με εξωτερική μεταλλική σκάλα από την βεράντα του κεντρικού υπνοδωματίου έχει μόνωση 40cm κ αναπτυγμένα πάνελ φωτοβολταϊκών 5kw καθώς κ ηλιακούς συλλέκτες.
Το οικόπεδο βρίσκεται στο βόρειο άκρο του οικισμού ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ απέχει 150 μ από το σχολείο 250 μ από την κεντρική πλατεία κ το εμπορικό κέντρο. Η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι μόλις 2500μ κ από την πόλη της Ρόδου 11χλμ.

*Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη μπορεί να είναι σχετική και όχι ακριβής.
*Στο ραντεβού για την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται η προσκόμιση και υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και ΑΦΜ σας, και όποιων ατόμων σας συνοδεύουν.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
600 m²
Zimmer
5+ (6 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Satellitenfernsehen
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 650.000
Energieeffizienz
Baujahr
2006
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren