Katopse
Katopse
1/2
Katopse

Maisonette-Wohnung Γαργηττός, Gargittos, Gerakas

GerakasΓαργηττός
€ 580.000
5 Zimmer
135 m²
3 Badezimmer
Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 10.07.2024
Beschreibung

Referenz: 788995

Κωδικός ακινήτου: 788995 - Γέρακας Γαργηττός ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 135 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2022 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 580.000 € Γέρακας Γαργηττός Πωλείται νεόδμητη μεζονέτα στο 2ο όροφο με σοφίτα συνολικής επιφάνειας 135 τ. μ . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 1 wc. Η κατασκευή της θα ξεκινήσει το 2023, θα είναι ενεργειακής κλάσης Α, κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και σύγχρονη αισθητική.


Το διαμέρισμα αποτελείται από δυο επίπεδα, στο 2ο όροφο που είναι 83 τ. μ βρίσκονται τα 2 υπνοδωμάτια , το living room με τζάκι , μια κουζίνα open plan, 1 μπάνιο και 1 wc.To επίπεδο αυτό έχει μεγάλα ανοίγματα καθώς και μπαλκόνια με απεριόριστη θέα. Με εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στην σοφίτα που είναι 52 τ .μ όπου βρίσκεται το 3ο και το 4ο υπνοδωμάτιο καθώς και ένα μπάνιο. Έχει επίσης ταράτσα αποκλειστικής χρήσης με ανεμπόδιστη θέα.


Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με ατομικό λέβητα, κλιματισμό, ηλιακό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, ηλεκτρικές τέντες και θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου.
Έχει 1 θέση parking και αποθήκη.
Έχει τέλειο προσανατολισμό καθώς είναι ανατολικομεσημβρινό και βρίσκεται κοντά σε πάρκο και παιδική χαρά, στα σχολεία , και την τοπική αγορά .
Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το Μετρό, ο Προαστιακός ( στάση Δουκίσσης Πλακεντίας)αλλά και οι κεντρικοί οδικοί άξονες.
Υπερπολυτελές κτίριο υψηλών προδιαγραφών , ανώτερης ενεργειακής κλάσης που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.
Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
2
Aufzug
Ja
Fläche
135 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Dachgeschoss
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 580.000
Preis pro m²
4.296 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren