Vierzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, erste Etage, Golf, Glyfada

Glyfada
€ 750.000
4 Zimmer
180 m²
3+ Badezimmer
Etage 1
Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 17.04.2024
Beschreibung

Referenz: 378469

Άνετο και φωτεινό διαμέρισμα 180 τ.μ. Κατασκευής 1992 στην Γλυφάδα κοντα στο Golf. Είναι 1ου ορόφου και διαθέτει 4 Υ/Δ, 3 μπάνια 1 W/C, αυτόνομη θέρμανση, πόρτα ασφαλείας τζάκι και ιδιωτικό πάρκινγκ. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά σε συγκοινωνίες, στο Golf Γλυφάδας και δίπλα στην κεντρική αγορά. Μια πολύ ήσυχη περιοχή με πολύ δεκτικότητα και πράσινο.
Η Γλυφάδα αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια, και εκτείνεται από την θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού. Σήμερα θεωρείται κοσμοπολίτικο προάστιο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης, και πολυτελείς κατοικίες δίπλα στη θάλασσα. Πληθωρική, διάσημη και mainstream, η Γλυφάδα είναι το συνώνυμο των νοτίων προαστίων και μία από τις πιο αξιόλογες περιοχές τις Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Απέχει οδικώς μισή ώρα από το λιμάνι του Πειραιά και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και μόλις 11 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 3, WC: 1, Εμβαδόν: 180 τ.μ., Δωμάτια: 4, Έτος κατασκευής: 1992, Θέα, Ασανσέρ, Τζάκι, Κήπος, Πόρτα ασφαλείας, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 1ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Δ, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 1000
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
1
Aufzug
Ja
Fläche
180 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung
Andere Merkmale
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 750.000
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Δ

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren