1/25

Einfamilienhaus Νέα Αγχίαλος 37400, Zentrum, Nea Agchialos

Nea AgchialosΝέα Αγχίαλος 37400
€ 95.000
3 Zimmer
100 m²
1 Badezimmer

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 11.07.2024
Beschreibung

Referenz: EK-4262189

Πωλείται φανταστική μονοκατοικία 100 τετραγωνικών μέτρων (συν αποθήκη 24 τ.μ. η οποία θα μπορούσε να γίνει κατοικήσιμη…) σε οικόπεδο 310 τ.μ. Η μονοκατοικία ανακαινίσθηκε πλήρως το 2020, αποτελείται από σαλοτραπεζαρία, καθιστικό και κουζίνα σε ενιαία διάταξη (openconcept), 2 μεγάλα υπνοδωμάτια και πολύ ωραίο ευρύχωρο μπάνιο με παράθυρο. Διαθέτει καινούρια θέρμανση Φυσικού Αερίου (1,5 ετών), ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικό, κουφώματα αλουμινίου με διπλά κρύσταλλα, σίτες, ρολά, τέντες, υπέροχο αύλειο χώρο, κήπο στο πίσω μέρος κ.ο.κ. Σύμφωνα με την στατιστική μελέτη του μηχανικού, υπάρχει δυνατότητα και δεύτερου ορόφου.Ο συντελεστής δόμησης στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο ανέρχεται στο 1,6 (δηλαδή συνολικά χτίζει 500 τ.μ.) και ύψος 10,50 μέτρα συν 1,50 μέτρο σκεπή. Απέχει 450 μέτρα από την θάλασσα 15 λεπτά από το πολιτικό αεροδρόμιο και 20 λεπτά από τον Βόλο.
(Πωλείται και πλήρως επιπλωμένη, εφόσον ο ενδιαφερόμενος αγοραστής το επιθυμεί...)
Παρατήρηση: (Το στίγμα στον χάρτη δεν υποδηλώνει πάντα την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου).

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 41ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Fläche
100 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 95.000
Preis pro m²
950 €/m²
Energieeffizienz
  • Zustand

    Modernisiert
  • Heizung

    Unabhängige heizung, methan betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren