1/13

Einfamilienhaus 820 m², Renovierung notwendig, Zentrum, Kalamata

Kalamata
€ 850.000
5+ Zimmer
820 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 24.08.2024
Beschreibung

Referenz: W-02RXDR

Στην πόλη της Καλαμάτας πολύ κοντά στο κέντρο και μόλις λίγα μέτρα από το λιμάνι βρίσκεται αυτό το εντυπωσιακό κτίριο με νεοκλασικά στοιχεία που κατασκευάστηκε το 1905 από μια παλιά οικογένεια της πόλης. Το συνολικό του εμβαδόν είναι 814 τ.μ. σε οικόπεδο 520 τ.μ. και εκτείνεται σε τρία επίπεδα. 360 τ.μ. του κτιρίου καλύπτει το ισόγειο και είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε επαγγελματική χρήση. Ανεβαίνοντας την ξύλινη σκάλα εισερχόμαστε στον πρώτο όροφο του κτιρίου με την ψηλή οροφή και θα συναντήσουμε και τη βεράντα η οποία μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να απολαμβάνει κανείς τη θέα της πόλης και της παραλίας. Στο πίσω μέρος του κτιρίου υπάρχει η μεγάλη αυλή στην οποία κάποιος μπορεί να κατασκευάσει μια πισίνα. Να αναφέρουμε ότι για το συγκεκριμένο κτίριο που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο υπάρχουν μελέτες ανακατασκευής και τουριστικής επένδυσης.

Τοποθεσία: Η Καλαμάτα είναι η πρωτεύουσα και το κεντρικό λιμάνι της Μεσσηνίας ενώ βρίσκεται στη Δυτική Πελοπόννησο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Καλαμάτα είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς ελιάς στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς προσφέροντας αρκετές επιλογές για κάθε γούστο.
Η Καλαμάτα είναι γνωστή για τη παραλία της καθώς κανείς μπορεί να απολαύσει τη βόλτα του στο Μεσσηνιακό Κόλπο και με θέα τον Ταΰγετο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.Όλη η παραλιακή διαδρομή έχει ποδηλατόδρομο, ενώ στην περιοχή υπάρχουν αρκετά καφέ, μπαρ, καταστήματα και ουζερί.
Προσβασιμότητα: Η Καλαμάτα απέχει είναι μόλις 223 χιλιόμετρα από την Αθήνα, 215 χλμ. από την Πάτρα και 715 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.Η Καλαμάτα διαθέτει διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο από το οποίο πραγματοποιούνται πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, καθώς και πολλές εποχικές πτήσεις τσάρτερ προς διάφορες πόλεις της Ευρώπης.
Επενδυτική Δύναμη: Η Καλαμάτα αναδεικνύεται ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς της χώρας προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους ξένους αλλά και έλληνες επενδυτές.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
820 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
12
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 850.000
Preis pro m²
1.037 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1903
  • Zustand

    Renovierung notwendig
  • Heizung

    Zentralheizung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+10 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren