1/20

Einfamilienhaus 62 m², neu, Neochori, Lefktros

Lefktros
€ 170.000
62 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 08.07.2024
Beschreibung

Referenz: EK-4351683


Το εντυπωσιακό αυτό οικόπεδο στην τοποθεσία Γονάτσα του οικισμού Νεοχωρίου είναι μια σπάνια ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν παράδεισο που συνδυάζει θέα και φυσική ομορφιά. Βρίσκεται εντός της ζώνης των 800 μέτρων, προσφέροντας έτσι μια αίσθηση ηρεμίας και απομόνωσης, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολα προσβάσιμο.
Απέχει περίπου 600μ από το Νεοχώρι και 2 χιλιόμετρα από την Στούπα

Η ανεμπόδιστη πανοραμική θέα από το οικόπεδο είναι μια από τις μεγαλύτερες του πλεονεκτήματα. Με θέα προς τον Μεσσηνιακό κόλπο και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, καθώς και προς τα βουνά του Ταϋγέτου, κάθε στιγμή της ημέρας είναι μια εμπειρία ομορφιάς και ευφορίας. Οι βελανιδιές που βρίσκονται μέσα στο οικόπεδο προσθέτουν μια ξεχωριστή αύρα, δημιουργώντας ένα φυσικό καταφύγιο για τα πουλιά, τα οποία γεμίζουν τον αέρα με τα τιτίβίσματά τους κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

Μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του οικοπέδου είναι η ιδιομορφία του. Λόγω της θέσης του στο χείλος ενός εντυπωσιακού, απότομου και κατάφυτου φαραγγιού, καθώς και του επικλινούς εδάφους, η θέα του δεν κινδυνεύει ποτέ να κλειστεί. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα απολαμβάνουν την ανεμπόδιστη θέα για πάντα.

Εντός του οικοπέδου βρίσκεται μια υπό ανέγερση πέτρινη ισόγεια οικοδομή 62 τετραγωνικών μέτρων. Αν και η ισχύς της άδειας έχει λήξει, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του υπάρχοντος κτηρίου ή προσθήκης νέου, επιτρέποντας στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες να εξατομικεύσουν τον χώρο σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

Για να επισκεφτείτε το οικόπεδο, μπορείτε να το βρείτε στις συντεταγμένες 36°50&#***/*******.quot;N 22°16&#***/*******.quot;E.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Fläche
62 m²
Preisinformationen
Preis
€ 170.000
Preis pro m²
2.742 €/m²
Energieeffizienz
  • Zustand

    Neu / Im Bau
  • Energieausweis

    Befreit
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+17 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson