Duplexapartment, ausgezeichneter Zustand, 175 m², Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 290.000
4 Zimmer
175 m²
3 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 04.03.2024
Beschreibung

Referenz: W-02QNY5

Κομψή μεζονέτα με κήπο που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ανακαινισμένη το 2022, σε προνομιακό σημείο, κοντά στο κέντρο του Πόρτο Ράφτη. Το ισόγειο περιλαμβάνει το ευρύχωρο σαλόνι με το τζάκι, το οποίο είναι ενιαίο με την τραπεζαρία ενώ η βιβλιοθήκη το διαχωρίζει από την κουζίνα, η οποία διαθέτει όλες τις οικιακές συσκευές. Επίσης, στο ίδιο επίπεδο υπάρχει WC για τους επισκέπτες. Κατεβαίνοντας με την εσωτερική σκάλα στο δεύτερο επίπεδο, έχουμε τα τρία υπνοδωμάτια, το κυρίως μπάνιο, έναν αποθηκευτικό χώρο και το χώρο του καυστήρα. Ένα σπίτι με άποψη που μπορεί άνετα να καλύψει τις ανάγκες που έχει μία οικογένεια που επιθυμεί να έχει ποιότητα, επαφή με τη φύση - καθώς βρίσκεται 10 λεπτά με τα πόδια από τη θάλασσα- και ταυτόχρονα να μπορεί να εξυπηρετηθεί σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο του Πόρτο Ράφτη, στο οποίο βρίσκονται μαγαζιά, super markets, συνεργεία, ιατρικά κέντρα και γιατροί, καθώς και αθλητικά κέντρα αλλά και ό,τι άλλο χρειάζεται μία οικογένεια.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Πόρτο Ράφτη βρίσκεται 7 χιλιόμετρα ανατολικά του Μαρκόπουλου, στις νοτιότερες ακτές του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου, και συνορεύει βόρεια με τον αερολιμένα Αθηνών, ενώ από την πρωτεύουσα απέχει 40 περίπου χιλιόμετρα. Ο κόλπος του Πόρτο Ράφτη περιλαμβάνει 3 νησάκια (Ράφτη, Ραφτοπούλα, Πράσο) και ακτές από την Ερωτοσπηλιά έως το Αυλάκι.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πόρτο Ράφτη σήμερα είναι ένα από τα γνωστότερα θέρετρα της Ανατολικής Αττικής που προσφέρει φυσική ομορφιά χάρη στις όμορφες παραλίες που διαθέτει με τα κρυστάλλινα νερά, ενώ μπορεί κανείς να απολαύσει τις πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες στο νερό. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από την πλούσια ιστορία του καθώς περιλαμβάνει και τον ιστορικού ενδιαφέροντος αρχαιολογικό τόπο της Βραυρώνας με τον διάσημο αρχαίο ναό του. Τους θερινούς μήνες υπάρχει έντονη ζωή στην περιοχή με πλήθος από καφετέριες ενώ φημίζεται και για τις γαστρονομικές συγκινήσεις που προσφέρει από τα πολυάριθμα ταβερνάκια της, καθώς και για την ποιοτική διασκέδαση και τη νυχτερινή του ζωή. Τέλος, το μικρό λιμάνι του Πόρτο Ράφτη αποτελεί ένα μικρό κόσμημα και τόπο ιδανικό για περιπάτους δίπλα στη θάλασσα.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβασή του εξυπηρετείται από την Αττική Οδό, την παραλιακή λεωφόρο αλλά και τους γειτονικούς σταθμούς του μετρό και προαστιακού "Κορωπί".

Επενδυτική Δυναμική: Λόγω της πλούσιας φυσικής ομορφιάς του ως ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα της Αθήνας και της σχετικά κοντινής του απόστασης από την Αθήνα, το Πόρτο Ράφτη έχει γίνει ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας καθώς οι τιμές των ακινήτων είναι ευνοϊκές προσφέροντας μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
175 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
2° Etage
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 290.000
Energieeffizienz
Baujahr
2006
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren