1/22

Einfamilienhaus 175 m², Renovierung notwendig, Ano Siros, Syros

Syros
€ 380.000
5 Zimmer
175 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 01.08.2024
Beschreibung

Referenz: 2486

Σύρος, Δανί: Πωλείται μονοκατοικία 175τ.μ. σε οικόπεδο περίπου 2145τ.μ.  
Το Δανί είναι μια από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες περιοχές της Σύρου, νότια του κόλπου του Κινίου και πολύ κοντά στο χωριό του Κινίου.
Η μονοκατοικία αυτή βρίσκεται μόλις 200μ από την παραλία του Λωτού όπου μπορεί κανείς να πάει με τα πόδια από μονοπάτι που περνά ακριβώς έξω από το σπίτι. Βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο γεμάτο ελαιόδεντρα, φροντισμένα από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού.
Αποτελείται από 2 αυτόνομα διαμερίσματα, ένα στο κάτω επίπεδο (περίπου 70τμ) και ένα στο ισόγειο (περίπου 105τμ). Το διαμέρισμα του κάτω επιπέδου αποτελείται από μία σαλονοκουζίνα, ένα μπάνιο και μια πολύ όμορφη πετρόκτιστη κρεβατοκάμαρα. Το επάνω, ισόγειο διαμέρισμα αποτελείται από τα ίδια δωμάτια μόνο που είναι μεγαλύτερα και έχουν περισσότερο συναρπαστική θέα. Η κλειστή βεράντα και η κρεβατοκάμαρα που κοιτούν ανατολικά, έχουν θέα το Κίνι και τον Λωτό.
Το σπίτι αυτό είναι ευάερο και δεν χρησιμοποιεί ψύξη αλλά για την θέρμανση που χρειάζεται τον χειμώνα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Έξω στον κήπο υπάρχει άπλετος χώρος για να αφήσει κανείς το αυτοκίνητο, ωστόσο υπάρχει και μία στεγασμένη θέση στο πλάϊ του σπιτιού. Υπάρχει ζεστό νερό από θερμοσίφωνα και στον κήπο υπάρχει bbq.
Το σπίτι πωλείται επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Τιμή 380.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2486
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
175 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
2
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung
Preisinformationen
Preis
€ 380.000
Preis pro m²
2.171 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ε

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+19 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren