Saloni
THea apo mpalkoni
Koyzina
Koyzina
Saloni
Saloni
Saloni
Saloni
Saloni
Saloni
Logotypo
Koyzina
Saloni
Logotypo
Koyzina
Ypnodomatio
Saloni
Diadromos
1/20
THea apo mpalkoni
Koyzina

Dreizimmerwohnung fünfte Etage, Zentrum, Kalamaria

Kalamaria
€ 330.000
4 Zimmer
121 m²
1 Badezimmer
Etage 5
Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 30.09.2023
Beschreibung

Referenz: 2-592

Κωδικός ακινήτου: 2-592 - Καλαμαριά Κηφισιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 121 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1992 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, τζάκι, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά - Τιμή: 330.000 € Προς πωληση ένα εκπληκτικά όμορφο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ιδανικό για μια οικογένεια ή ένα γκρουπ φίλων. Η σαλοκουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεστε για μαγείρεμα και φαγητό.

Το μπάνιο είναι πολυτελέστατο και ευρύχωρο, δημιουργώντας έναν χώρο χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Η πόρτα ασφαλείας παρέχει επιπλέον αίσθηση ασφάλειας και η μεγάλη βεράντα προσφέρει μια απίστευτη θέα που κόβει την ανάσα.

Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, εξασφαλίζοντας άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Ο προσανατολισμός νοτιοανατολικά επιτρέπει τη φυσική φωτεινότητα να εισχωρεί στο διαμέρισμα καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το τζάκι προσφέρει έναν ζεστό και άνετο χώρο για χειμερινές βραδιές, ενώ το parking εξασφαλίζει βολικότητα και ασφάλεια για το όχημά σας. Τα διπλά τζάμια παρέχουν ηχομόνωση και μόνωση από τις εξωτερικές συνθήκες.

Οι τέντες προσφέρουν την ευκαιρία να απολαύσετε την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή δροσιά στα μπαλκόνια. Συνολικά, το διαμέρισμα είναι φωτεινό, άνετο και διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια ευχάριστη διαβίωση.


Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
5
Aufzug
Ja
Fläche
121 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
1
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Kamin
Preisinformationen
Preis
€ 330.000
Preis pro m²
2.727 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+17 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren