1/21

Einfamilienhaus 160 m², Néa Potídhaia, Moudania

Moudania
€ 390.000
5+ Zimmer
160 m²
2 Badezimmer
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 24.08.2024
Beschreibung

Referenz: BR-21120

Στην Νέα Ποτίδαια, πωλείται μοναδική μονοκατοικία με φανταστική θέα. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 700μ από την γαλάζια παραλία, έχει 1000 τ. μ . κήπο και είναι δύο επιπέδων. Στο ισόγειο διαθέτει μεγάλο ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, ένα ευρύχωρο μπάνιο και δύο μεγάλα και φωτεινά υπνοδωμάτια και υπάρχει μεγάλη βεράντα στο ίδιο επίπεδο με τον κήπο. Υπάρχει εσωτερική σκάλα η οποία οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο στο οποίο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι, ένα μπάνιο και δύο μεγάλα υπνοδωμάτια. Το πιο φανταστικό όμως είναι το τεράστιο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου που έχει φανταστική θέα στην θάλασσα και στον Όλυμπο. Το ακίνητο είναι πολύς καλής κατασκευής, έχει πολύ όμορφο διαμορφωμένο κήπο με ελιές, πλακόστρωτα μονοπάτια, μπάρμπεκιου στην αυλή. Ένα σπίτι κατάλληλο για υπέροχες οικογενειακές διακοπές, να φιλοξενήσεις τους φίλους και να δημιουργήσεις αξέχαστες αναμνήσεις. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, solar system όταν έχει διακοπή ρεύματος να μην μένεις από ρεύμα. Το ακίνητο μπορεί να πουληθεί με κανονικό συμβόλαιο.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.



Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με e-mail και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.



Για πιο γρήγορη επικοινωνία συμπληρώνετε την αίτηση ενδιαφέροντος μέσα σε κάθε ακίνητο και σας καλεί η γραμματεία για ραντεβού.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Fläche
160 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
4
Badezimmer
2
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
2 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Dreifachverglasung / PVC
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 390.000
Preis pro m²
2.438 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2000
  • Heizung

    Unabhängige heizung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+18 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren